Tânără din Cluj căutată de polițiști după ce a spart, cu piciorul, uşa de sticlă a unui troleibuz

0
0
Publicat:

Poliția municipiului Cluj-Napoca a deschis o anchetă pentru distrugere după ce a fost sesizată că o tânără a spart uşa de sticlă a unui troleibuz, lovind-o cu piciorul. Se fac verificări pentru a o identifica pe autoare.

Tânără căutată de polițiști după ce a spart geamul unui troleibuz Foto: Captură Video
Tânără căutată de polițiști după ce a spart geamul unui troleibuz Foto: Captură Video

Incidentul a avut loc în Cluj-Napoca, în dimineața zilei de 9 septembrie, într-un troleibuz de pe linia 4.

La data de 9 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi prin plângere de către un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, care conducea un mijloc de transport în comun, cu privire la faptul că la aceeaşi dată, în jurul orei 09.20, o persoană necunoscută ar fi spart uşa de sticlă din capătul vehiculului”, a transmis joi, 10 octombrie, IPJ Cluj.

Tânără a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce sparge cu piciorul uşa troleibuzului. Aceasta stă în picioare lângă uşa din spate, vorbind la telefon, iar la un moment dat loveşte puternic cu piciorul geamul uneia dintre uşi, care se sparge.

Tânără îşi continuă convorbirea la telefon și nu are nicio reacție. După ce troleibuzul opreşte la prima staţie, fata coboară şi pleacă fără să se uite înapoi.

Când a ajuns șoferul în Piața Gării a auzit o pocnitură. S-a oprit în stație și a văzut geamul de la ușa 4 spart, iar domnișoara a fugit. Nu cunoaștem motivul, nu a avut nicio reacție, nu a fost surprinsă. Șoferul nostru a declarat evenimentul la poliție și a depus și plângere penală,” a declarat Alin Oaida, Șef Serviciu Exploatare CTP Cluj, pentru Știri de Cluj.

În continuare, poliţiştii desfăşoară verificări pentru identificarea tinerei, stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite