Satele româneşti, văzute prin obiectivul unei studente din Olanda: „Este ca şi cum ai călători în timp“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O studentă olandeză a postat pe portalul Boredpanda fotografii din satele româneşti pe care le-a vizitat şi care i se par „îngheţate în timp“. Reacţia unei cititoare din Londra: „Arată ca Raiul. Mi-ar plăcea să locuiesc acolo“.

“Sunt o studentă de 20 de ani din Olanda. În 2014 am călătorit prin micuţe localităţi din zona rurală a României. Am fost uimită de această lume ascunsă care pare atât de neatinsă, ca şi cum ai călători înapoi în timp”, scrie pe Boredpanda.com Jeanine Hartlief. 
 

“Cred că, având în vedere oraşul agitat, agitat, agitat în care trăiesc, aceste sate arată ca Raiul! Eu locuiesc în Londra, unde nimic nu stă locului, nici măcar clădirile (care sunt demilate şi reconstruite sub formă de birouri!), deci mi-ar plăcea să trăiesc într-un astfel de sat... Sunt imagini atât de liniştite. Multumesc pentru că le-ai împărtăşit!”, scrie într-un comentariu postat de o tânără din Anglia, Debbie. 
 

“Înţeleg ce simţi, aceste sate parcă nu ştiu despre lumea agitată în care trăim. Mulţumesc pentru comentariu!!”, a răspuns Jeanine. 

Citeşte şi:

15 fotografii superbe ale unei românce preluate de celebrul portal Bored Panda. Tânăra şi-a imortalizat aventura vieţii

Noul Badea Cârţan a încălecat pe-o şa prin Europa: englezii beau de vineri până duminică, turcii – cei mai ospitalieri, românii n-au învăţat nimic de la Occident

Foto-Video O Dacie de 28 de ani uimeşte: a făcut turul Europei într-o săptămână

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite