15 fotografii superbe ale unei românce preluate de celebrul portal Bored Panda. Tânăra şi-a imortalizat aventura vieţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andra Roman, o tânără studentă din Cluj, a trăit experienţa vieţii, vara trecută, când a petrecut un semestru în Belgia. Tânăra a colindat prin toată Europa, iar cele mai interesante momente le-a imortalizat în 15 fotografii superbe.

„Cum mi-aş descrie viaţa într-un cuvânt? Aş spune aventură! 140 de zile în străinătate reprezintă experienţa mea cu Erasmus (program de burse în Europa- n.r.) şi lucrurile pe care le-am învăţat şi le-am făcut”, scrie, pe siteul boredpanda.com, Andra Roman, o studentă la Arte din Cluj, care a plecat pentru un semestru în Belgia cu o bursă de studii.

Tânăra şi-a povestit cele mai interesante experienţe printr-un set de 15 fotografii pe care le-a postat pe site. Povestea fiecărei poze este explicată succint într-un comentariu sugestiv.

cluj

Andra Roman are 23 de ani şi este studentă la Arte. 

„Aveam nevoie să plec pentru a mă regăsi. Am reuşit? Mai am câţiva ani  (sper că vreo 70, pentru că acum am 23), pentru a răspunde la această întrebare”, scrie Andra. Ce a făcut artista în semestrul petrecut prin Eurpa? „În acele 140 de zile petrecute în străinătate,  m-am îndrăgostit de locuri în care nu am mai fost niciodată, am cunoscut oameni noi, am auzit poveşti extraordinare, mi-a fost dor de casă, am cumpărat 15 de bilete de avion, am rămas fără bani. Am plâns, dar tot fără bani am rămas. Am făcut mulţime de fotografii”. 

Citeşte şi

Noul Badea Cârţan a încălecat pe-o şa prin Europa: englezii beau de vineri până duminică, turcii – cei mai ospitalieri, românii n-au învăţat nimic de la Occident

Foto-Video O Dacie de 28 de ani uimeşte: a făcut turul Europei într-o săptămână

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite