Patru jucători străini părăsesc U-Mobitelco Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea echipei de baschet masculin U-Mobitelco Cluj a anunţat, joi, că jucătorii străini Jerome Lagrange, Vlade Mijovici, Philip Jones şi David Lawrence nu vor mai face parte din lotul pentru sezonul viitor.

"Lagrange, Jones, Mijovici şi Lawrence nu se vor regăsi în lotul din sezonul viitor. Ne dorim să aducem performanţă Clujului, dar asta depinde foarte mult şi de bugetul pe care îl vom avea. În ceea ce îi priveşte pe Krstanovici şi Dykes, dacă vom avea bugetul necesar, probabil vor rămâne. Sunt jucători foarte buni, de multe ori au făcut diferenţa în teren. Îi dorim în continuare la echipă, dar nu ştiu ce buget vom avea, iar ei sunt jucători destul de scumpi. În legătură cu Tyles Morris, vrem să ştim care este situaţia lui, după operaţia de ligamente şi după recuperare, pentru că el, Zoran şi Kyndall au fost jucătorii străini care au adus un plus de valoare echipei", a declarat preşedintele executiv al clubului clujean, Mircea Cristescu, citat de Mediafax.

Oficialul formaţiei care cucerea titlul naţional în 2011, dar în actuala stagiune s-a clasat doar pe locul patru, a mai precizat că lotul pentru sezonul viitor va fi construit în jurul jucătorilor de echipă naţională, Mihai Silvăşan şi Paul Chetreanu. "Pentru sezonul următor, ne dorim să reclădim o echipă performantă, probabil pe un ciclu de patru ani. Această nouă echipă va începe cu Paul Chetreanu şi Mihai Silvăşan şi juniorii clubului nostru, urmând ca, în funcţie de bugetul pe care îl vom avea în sezonul viitor, să aducem şi jucători români şi străini de valoare. Mihai Silvăşan şi Paul Chetreanu sunt jucătorii noştri şi sezonul următor, iar ei vor fi aici pe termen nelimitat atâta timp cât aceştia îşi vor dori să rămână la Cluj. Ei sunt coloana vertebrală a echipei", a afirmat Cristescu.

Conducerea U-Mobitelco nu a luat încă o decizie în privinţa participării în cupele europene, dar l-a reconfirmat pentru viitorul sezon pe antrenorul Marcel Ţenter.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite