Monica Iacob Ridzi, transferată de la Cluj-Napoca la Spitalul Penitenciar Jilava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Iacob Ridzi, condamnată la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu, a fost transferată, luni, de la secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava, în baza unei solicitări de internare, potrivit unor surse din cadrul penitenciarului clujean.

Monica Iacob Ridzi a fost transferată în baza unei solicitări de internare, aceasta fiind transferată la Spitalul Penitenciar Jilava în cursul zilei de luni, transmite corespondentul Mediafax. "Monica Iacob Ridzi a fost transferată nu în baza unei decizii a instanţei, ci în baza unei solicitări personale de internare în spital, motivând că suferă de mai multe boli şi că se simte rău. A fost transferată cu autobuzul Penitenciarului Gherla la Spitalul Penitenciar Jilava. Va fi consultată, i se va aplica tratamentul de care are nevoie, iar dacă medicii vor decide, cel mai probabil, va fi adusă înapoi la secţia exterioară a Penitenciarului Gherla", au declarat sursele citate. Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Gherla a declarat pentru "Adevărul" că până la ora 16.00, transferul nu fusese realizat. 

Starea de sănătate s-a agravat 

 Tiberiu Iacob Ridzi, care şi-a vizitat soţia, duminică, la penitenciar, spunea că starea de sănătate a acesteia s-a agravat şi că nu îi poate fi administrat în penitenciar tratamentul de care are nevoie. Monica Iacob Ridzi a fost condamnată definitiv, în 16 februarie, de către instanţa supremă, la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului. Fostul ministru s-a predat la Poliţia Judeţeană Cluj, fiind încarcerată la secţia exterioară din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, unde va sta în perioada de carantină.

Citeşte şi

Monica Iacob Ridzi va face închisoare. Sentinţă definitivă în dosarul de corupţie

ICCJ: Faptele ministrului Ridzi, de o „gravitate extremă” după tentativa distrugerii probelor

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite