EXCLUSIV Brancardierul înjunghiat de Gore s-a împăcat cu interlopul în schimbul a 12.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gore a fost adus miercuri la Curtea de Apel Cluj
Gore a fost adus miercuri la Curtea de Apel Cluj

Magistraţii Curţii de Apel Cluj au judecat miercuri apelul făcut de celebrul interlop Gore la sentinţa Tribunalului Cluj prin care acesta a fost condamnat la 12 de închisoare pentru tentativă de omor, după ce în luna august a anului trecut a înjunghiat un brancardier la UPU Cluj.

La termenul de astăzi de la Curtea de Apel Cluj, avocata interlopului, Geanina Costea Cuc, a precizat că s-a ajuns la o înţelegere financiară cu victima, brancardierul Augustin Câmpean, dar că nu au avut suficient timp pentru a consemna suma de bani pe numele victimei. Aceasta a cerut judecătorilor să amâne cauze pentru a depune suma de bani convenită cu Câmpean.

Cine este interlopul Gore?

Avalanşă de comdamnări în cazul Gore

„Am ajuns la o înţelege pentru o sumă de bani, dar din păcate, nu am reuşit să strângem şi să-i depunem pe numele victimei. Am dori un termen de două săptămâni pentru a-i depune. Victima e dispusă să se împace cu clientul meu dacă ajungem la o înţelegere", a precizat avocata Geanina Costea Cuc, în faţa judecătorilor.

Potrivit unor surse, Gore ar urma să-i plătească brancardierului suma de 12.000 de euro.

12 ani de închisoare cu executare pentru Gore

Preşedintele completului de judecată, judecătoarea Claudia Ilieş a amânat judecarea cauzei şi a stabilit un nou termen de judecată pentru data de 13 septembrie, dată până la care părţile au posibilitatea să tranzacţioneze.

Clanurile de interlopi care terorizează Clujul

La ieşirea din sala de judecată, întrebat de presă pentru ce sumă a acceptat împăcarea cu interlopul Gore, brancardierul Augustin Câmpean a avut o atitudine ostilă, precizând „Ce, vreţi şi voi bani?".

Condamnat la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor

Cunoscutul interlop clujean Florin Marius David, zis şi "Gore" a fost condamnat în luna aprilie 2012 la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor de Tribunalul Cluj după ce l-a înjunghiat pe brancardierul Augustin Câmpean de la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) Cluj.

Gore a recunoscut că s-a înjunghiat în plină stradă

Marius David a fost arestat, în 10 august 2011, pentru 29 de zile, de Tribunalul Cluj, sub acuzaţia de tentativă de omor calificat după ce a înjunghiat un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj. Incidentul a avut loc în 9 august 2011, iar Marius David, zis Gore, a dispărut de la locul faptei, fiind prins ulterior în curtea Spitalului TBC din Cluj-Napoca, după care a fost dus la audieri. În urma incidentului, brancardierul a fost operat, starea acestuia de sănătate fiind stabilă.

Gore l-a înjunghiat pe brancardierul care îl îngrijea

Avocaţii lui Marius David au prezentat în instanţă un raport medico-legal din care rezultă că brancardierului nu i-a fost pusă viaţa în pericol. Pe baza acestui act, apărătorii au cerut schimbarea încadrării juridice din tentativă de omor în vătămare corporală. Conform raportului de expertiză medico-legală emis de IML Cluj, leziunile produse brancardierului au necesitat între 55 şi 58 de zile de îngrijiri medicale, dar nu i-au pus în pericol viaţa.

Gore a avut discernământ

Lui Gore i-a fost făcută şi o expertiză psihiatrică, iar primele concluzii au arătat că acesta a avut discernământ atunci când l-a atacat pe brancardier. Chiar şi în aceste condiţii, avocaţii lui David susţin că vina pentru cele petrecute nu este doar a acestuia.

VIDEO Interlopul Gore: „Sunt idolul femeilor!“

Conform declaraţiilor interlopului, acesta ar fi avut mai multe halucinaţii în noaptea în care a l-a înjunghiat cu un cuţit de vânătoare pe brancardier. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite