Bogdan Lazăr, tânărul mort în accidentul de la Cluj, își pierduse banii la jocuri

0
Publicat:

Accidentul teribil care a avut loc, duminică dimineața, 25 septembrie, în Cluj, i-a marcat pe cei care au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere. Șoferul, un tânăr de 25 de ani, nu a avut nicio șansă.

Bolidul s-a transformat într-un morman de fiare în urma impactului cu un stâlp. FOTO: ISU Cluj
Bolidul s-a transformat într-un morman de fiare în urma impactului cu un stâlp. FOTO: ISU Cluj

Absolvent al Facultății de Drept, tânărul care a provocat accidentul cumplit din centrul Clujului avea doar 25 de ani. Bogdan Lazăr își petrecuse prima parte a serii într-un restaurant, iar apoi s-a dus la un salon de jocuri de noroc.

Cu câteva ore înainte de accident, Bogdan a postat o poză dintr-un restaurant. FOTO Facebook
Cu câteva ore înainte de accident, Bogdan a postat o poză dintr-un restaurant. FOTO Facebook

Surse din presa clujeană spun că tânărul s-a înfuriat când a pierdut sume importante la jocurile de noroc și că ar fi demarat în trombă. Rezultatul se cunoaște. Puțin mai târziu, BMW-ul lui Bogdan Lazăr a intrat într-un stâlp, pe strada Moților, iar bolidul său a fost practic despicat în două.

Poliția continuă cercetările

În jurul orei 06.00, pe strada Moţilor din municipiul Cluj-Napoca s-a înregistrat un eveniment rutier soldat cu decesul conducătorului auto, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, au relatat polițiștii clujeni.

„Sunt continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc nefericitul eveniment”, a transmis Poliția Cluj.

Șoferul găsit mort

Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au transmis că au intervenit în dimineața de duminică, 25 septembrie, la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6.18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1. În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare, iar medicii au fost nevoiți să constate decesul șoferului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite