Tânărul rănit în accidentul de scuter din Alba, decedat după câteva săptămâni de suferință

0
Publicat:

Radu, tânărul voluntar în echipa de Urgență din Teiuș, Alba, a murit la spital după săptămâni de agonie. El se afla pe un scuter când a fost lovit de o autoutilitară condusă de un septuagenar.

Tânărul a murit după câteva săptămâni la spital FOTO Facebook
Tânărul a murit după câteva săptămâni la spital FOTO Facebook

Radu Petre era extrem de iubit pentru modul lui de a fi. Era și membru în echipa Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Teiuș. Pe Facebook, prietenii săi sunt îndurerați. O arată și mesajele de condoleanțe pe care le-au postat în ultimele ore pe rețelele de socializare.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te voi uita niciodată!”

„Astăzi am pierdut un drag prieten Domnul să îi ofere odihna veșnică în împărăția cerurilor!! Ne vei lipsi prieten drag”

„Nu am cuvinte, cred că asta spune mai mult decât aș putea eu spune! Nu pot sa accept,e greu, e greu sa îți ei rămas bun atât de vreme de la un prieten de o viață! Dumnezeu să te aibă în pază lui , odihnă ușoară și veșnică prieten bun! Ai fost prea bun pentru lumea asta, Dumnezeu te-a iubit mult prea mult și te-a luat alaturi de el… prea devreme!”, sunt doar câteva dintre acestea.

Șoferul vinovat are 74 de ani

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 august 2022, în jurul orei 16.45, pe DN1, în localitatea Galda de Jos, un bărbat de 74 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea o autoutilitară a intrat în coliziune cu un scuter, condus de un tânăr, de 27 de ani, din Teiuș, județul Alba.

În urma accidentului, tânărul a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la spital. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Șoferul în vârstă de 74 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite