Transport ilegal de ţigarete oprit la frontiera din Călăraşi. Unde erau ascunse pachetele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţogările, ascunse îtr-un camion care transporta produse metalurgice FOTO Autoritatea Vamală Română
Ţogările, ascunse îtr-un camion care transporta produse metalurgice FOTO Autoritatea Vamală Română

Un transport cu produse metalurgice în care fuseseră ascunse 70.000 pachete de ţigări şi care venea din Turcia a fost oprit la graniţă de poliţiştii de froneră din Călăraşi şi angajaţi ai Autorităţii Vamale Române.

În urma unei acţiuni comune de control a Autorităţii Vamale Române si al Polişiei de frontieră Călăraşi, marţi, 21 iunie, un transport ilegal de ţigarete a fost tras pe dreapta.

La verificarea mijlocului de transport care venea din Turcia, oamenii legii au descoperit 70.000 (1.400.000 bucăţi ţigarete) de pachete ţigarete marca "Marble", în valoare de 252.000 euro. 

Ţigaretele erau transportate cu un automarfar încărcat cu produse metalurgice, înmatriculat în România, tara de expediţie fiind Turcia. Toată marfa a fost confiscată,  fiind sesizaţi poliţiştii pentru declanşarea urmăririi penale şi continuare cercetărilor..

Vă recomandăm să citiţi şi:

George Friedman: „România e mai sigură decât ţările din regiune, dar pericolul este intern, din cauza disensiunilor” | Interviu EXCLUSIV

LIVE TEXT | Război în Ucraina. 15 morţi şi 16 răniţi după un bombardament în regiunea Harkov. Faimosul „vânător de nazişti” îi va căuta pe criminalii de război ruşi

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite