Reparaţiile pe A2 se reiau pe 18 februarie. Ce restricţii de trafic se impun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările de reparaţii se reiau pe 18 februarie FOTO Facebook/CNAIR
Lucrările de reparaţii se reiau pe 18 februarie FOTO Facebook/CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere(CNAIR) reia joi, 18 februarie, lucrările pe reparaţii pe Autostrada Soarelui, pe sectorul curpprins între Bucureşti şi Fundulea.

În data de 18 februarie 2021 se vor relua lucrările de reparaţii la partea carosabilă pe autostrada A2, Bucureşti – Constanţa, sectorul Fundulea – Bucureşti (sectorul din beton), după cum urmează: lotul 1 – Calea 2 (Fundulea – Bucureşti ), între kilometrul 17+350 şi kilometrul 11+500; lotul 2 – Calea 2 (Fundulea – Bucureşti), între kilometrul 33+100 şi kilometrul 27+150.

Astfel, traficul va fi deviat de pe calea 2, Constanţa – Bucureşti, pe calea 1, Bucureşti – Constanţa, şi se va institui restricţie de viteză (60 de kilometri la oră).

De asemenea, se va închide nodul rutier de la kilometrul 15+350 ce face accesul la şi de la localităţile Cernica şi Bălăceanca şi se va restricţiona circulaţia pe breteaua de ieşire din A2 în DN Centura Bucureşti, pe sensul Constanţa – Bucureşti. Participanţii la trafic de pe sensul Constanţa – Bucureşti, care vor să circule pe DN Centura Bucureşti, vor trebui să întoarcă la intersecţia cu sens giratoriu de la kilometrul 10+500.

Conform CNAIR, se va interveni şi la rosturile de dilataţie ale podului Tanganu de la km 18+350. Comapnia a precizat că lucrările au termen de finalizare 27 mai 2021 şi că, în perioada 28 aprilie – 3 mai 2021, nu se vor executa lucrări şi nu vor fi instituite restricţii de circulaţie. CNAIR face apel la conducătorii auto să circule cu prudenţă în zona lucrărilor şi să respecte restricţiile instituite temporar.

Vă mai recomandăm şi:

Tăierea sporurilor bugetarilor şi eliminarea pensiilor speciale, spre Paştele Cailor

Ignoranţi cu ifose: ce pregătire are operatoarea 112 care a umilit doi părinţi ce reclamau că fetiţa lor se simte rău

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite