Poliţia, cu ochii pe minivacanţa de 1 mai. Ce trebuie să faci pentru a avea un sejur tihnit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 220 de poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi vor asigura liniştea publică, în perioada mini-vacanţei de 1 mai. Poliţiştii de ordine publică, de la rutieră, de investigaţii criminale şi cei din cadrul structurii de arme, explozivi şi substanţe periculoase vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor.

Pe drumurile publice din judeţ, pe principalele artere de acces către zonele turistice, poliţiştii de la rutieră vor utiliza aparatele de monitorizare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, pentru asigurarea unui trafic fluent şi sigur.     

Pentru petrecerea în siguranţă a acestor zile libere, luaţi în considerarea sfaturile utile ale poliţiştilor:

Pentru conducătorii auto care se deplasează spre localităţile şi zonele turistice şi de agrement, poliţiştii rutieri le recomandă acelora care au trasee lungi de parcurs să plece la drum numai dacă sunt odihniţi, pentru a evita să adoarmă la volan, să adapteze viteza la condiţiile carosabilului şi să respecte distanţa între autovehicule, să evite manevrele imprudente, cum ar fi depăşirea coloanelor.

Nu conduceţi după ce aţi consumat alcool!

Să plece în călătorie după ce s-au asigurat că au ales un traseu care să evite arterele principale, aglomerate în această perioadă, şi să respecte indicaţiile agenţilor de circulaţie pe care îi întâlnesc pe traseu. Nu conduceţi după ce aţi consumat băuturi alcoolice!

Pentru a vă putea bucura de un sejur în siguranţă la munte sau la mare, lăsaţi-vă lucrurile de valoare, banii, documentele, în seiful hotelului! Luaţi la dumneavoastră numai sumele necesare unor plăţi curente! de asemenea, nu plecaţi singuri noaptea târziu de la petreceri sau de la discotecă şi nu vă plimbaţi în locuri izolate şi întunecoase!
  

Vă recomandăm şi:

Poliţia, cu ochii pe sărbătoarea de Paşte. Peste 300 de oameni ai legii sunt la datorie, pe teren

Amenzi-record. În 8 ore, poliţiştii au aplicat sancţiuni de 158.000 de lei

Măsură. Peste 100 de persoane, supravegheate judiciar de poliţiştii din Călăraşi

Scandal. Un bărbat care a ultragiat un poliţist la Olteniţa a fost arestat

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite