Nu s-a lăsat mituit. Un agent de la Serviciul Permise a denunţat doi bărbaţi care i-au promis 1.200 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agentul urma să-l promoveze pe unul dintre mituitori la proba de traseu Foto:Arhivă Adevărul
Agentul urma să-l promoveze pe unul dintre mituitori la proba de traseu Foto:Arhivă Adevărul

Un agent de la Serviciul Public Comunitar Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor nu s-a lăsat mituit. El a denunţat doi bărbaţi care i-au promis 1.200 de lei pentru a-l trece pe unul dintre ei la proba de traseu a examenului auto.

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Călăraşi, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, au prins în flagrant doi cetăţeni care au încercat să mituiască un poliţist cu 1.000 lei.  Cu o zi înainte, agentul examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a sesizat Serviciul Judeţean Anticorupţie Călăraşi despre faptul că doi cetăţeni i-au promis 1.200 lei.

În schimbul banilor, acesta urma să faciliteze pentru unul dintre ei promovarea probei de traseu a examenului pentru obţinerea permisului de conducere. În baza denunţului, lucrătorii D.G.A. şi procurorul competent au luat măsuri pentru organizarea flagrantului. Faţă de cei doi mituitori a fost începută urmărirea penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de dare de mită, respectiv complicitate la dare de mită. Serviciul Permise a fost la începutul anului scena unui imens scandal privind acordarea permiselor pe şpagă.
 

Vă recomdăm şi:

Un poliţist, un instructor şi un intermediar, arestaţi în scandalul permiselor pe bani. 300 de euro, şpaga pentru obţinerea carnetului auto

Percheziţii la Serviciul Permise. Trei poliţişti, suspectaţi că au primit şpagă

Pedeapsă. Fost agent de poliţie, condamnat la 3 ani de închisoare în scandalul “Mită pentru permise”

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite