Incendiul de la staţia de sortare a deşeurilor din Ulmeni, stins după 18 ore

0
0
Incendiul a fost stins după 18 ore la Ulmeni FOTO Facebook/ISU Călăraşi
Incendiul a fost stins după 18 ore la Ulmeni FOTO Facebook/ISU Călăraşi

Zeci de pompieri au luptat timp de 18 ore cu flăcările uriaşe care au cuprins pentru a doua oară în ultima luna staţia de sortare a deşeurilor din comun a Ulmeni.

Vineri seară, la ora 19.45, pompierii au lichidat incendiul produs la staţia de sortare a deşeurilor din localitatea Ulmeni. Militari din cadrul ISU Călăraşi şi ISU Bucureşti Ilfov au intervenit timp de aproximativ 18 ore cu autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului. De asemenea, în sprijinul intervenţiei au fost angrenate mai multe excavatoare, autocamioane şi alte utilaje aparţinând societăţii care deţine staţia de sortare a deşeurilor.   

Focul a izbucnit în dimineaţa zilei de 3 septembrie. La sosirea echipelor de intervenţie, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi cu fum dens, existând risc de extindere a arderii la celelalte grămezi de deşeuri. Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu 7 autospeciale de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită din cadrul subunităţilor ISU Călăraşi, iar alte patru autospeciale de stingere şi o autoplatformă au fost chemate în sprijin de la ISU Bucureşti Ilfov.       

Vă mai recomandăm şi:

Şedinţa coaliţiei. Drulă: Pun pariu pe o sticlă de vin că o să veniţi cu alt premier. Orban: Eu te-aş fi remaniat şi pe tine. Ce au spus Rareş Bogdan şi Kelemen Hunor

Revolta unei doctoriţe faţă de sistem: „Eu sunt tratată nu ca medic, ci ca idiot. Asta vă ucide pe voi!“

Călăraşi


Ultimele știri
Cele mai citite