Alegeri locale 2016. Peste 600 de poliţişti, în teren pentru buna desfăşurare a scrutinului din 5 iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia, la datorie FOTO Adevărul
Poliţia, la datorie FOTO Adevărul

Peste 600 de poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral.Oamenii legii vor asigura paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative precum şi aplicarea prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii.

Oamenii legii vor asigura paza secţiilor de votare, menţinerea ordinii şi siguranţei publice, prevenirea unor evenimente negative precum şi aplicarea prevederilor legale atunci când se constată încălcări ale legii. Peste 310 poliţişti se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă, fiind sprijiniţi de efective de jandarmi.

De pază la 51 de secţii

De asemenea, dintre cele 235 secţii de votare constituite la nivelul judetului Călăraşi, poliţiştii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 51 de secţii. La restul secţiilor de votare, paza este asigurată cu alte 370 de efective de jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră şi alte cadre ale structurilor teritoriale ale MAI.

Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, peste 200 de poliţişti în echipele operative constituite la nivelul a 15 centre zonale. A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 75 de poliţişti, care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, împreună cu structurile de jandarmi, dacă situaţia operativă o va impune.


Vă recomandăm şi:

Alegeri locale 2016. Ce riscă alegătorii care votează de două ori

Alegeri locale 2016. Program prelungit la Serviciul de Evidenţă a Populaţiei

Alegeri locale 2016. Cine sunt cei 9 candidaţi care au intrat în cursa electorală pentru Primăria Călăraşiului

Alegeri locale 2016. Care sunt cele mai tari dueluri electorale din ţară

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite