VIDEO Mustul ucigaş. Trei buzoieni, găsiţi fără suflare în beciul din gospodărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupurile celor trei au fost ridicate si duse la morga pentru autopsie
Trupurile celor trei au fost ridicate si duse la morga pentru autopsie

Tragedie într-o comună buzoiană, unde trei persoane şi-au găsit sfârşitul intoxicaţi cu bioxidul de carbon emanat de mustul în fermentaţie. Cel mai probabil, cei trei au coborât pe rând în beciul locuinţei ca să verifice butoaiele, iar gazul i-a răpus pe loc. Au fost găsiţi de vecini, prea târziu ca să mai fie salvaţi.

Cei trei, un cuplu din Bucureşti şi un cumnat al lor din Ploieşti, toţi aproape de 60 de ani, veneau deseori la casa bătrânească din satul Clondiru de Sus ca să îngrijească de animale şi să culeagă recolta de struguri. Marţi seară, o rudă a alertat vecinii pentru că de ore întregi cei trei nu îi mai răspundeau la telefon. O tânără care a intrat în curte să îi caute i-a găsit cazuţi în beciul casei, lângă butoaiele cu mustul în fermentaţie.

Speriată, femeia a alertat vecinii şi autorităţile. Până la sosirea pompierilor, localnicii au scos trupurile  celor trei în speranţa că macar vreunul dintre ei mai este în viaţă.

Trupurile celor trei au fost ridicate si duse la morga pentru autopsie, însă poliţiştii cred că moartea lor a fost cauzată de intoxicaţia cu bioxid de carbon.

Cel mai probabil, bărbaţii şi apoi femeia au coborât în beci ca să verifice butoaiele, spaţiul a fost mic, iar cei trei nu au mai avut timp să-şi dea seama ca nu mai au oxigen.

Ca o ironie a sorţii, cuplul din Bucureşti avea doi copii. Unul dintre ei este politist în Bucureşti iar celălalt, militar plecat în Afganistan. 

De la începutul toamnei, cinci persoane şi-au pierdut viaţa ucise de bioxidul emanat de must. În urmă cu zece zile, o femeie împreună cu fiul său au fost găsiţi morţi în beciul casei din localitatea Amaru.  

BuzăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite