Filmare din benzinărie cu șoferul drogat care a provocat un accident cu mașina Poliției VIDEO

0
Publicat:

Apar date noi în cazul accidentului din județul Buzău, în care a fost implicată și o mașină de Poliție aflată într-o urmărire. În mașina pe care polițiștii o dăduseră în consemn se mai afla un alt bărbat care, imediat după producerea accidentului a fugit.

Acesta a fost prins, sâmbătă, în localitatea Barcea, din județul Galați. Șoferul a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, acolo unde a fost decisă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Tot la parchet a fost adus și celălat bărbat, care a dispărut vineri seară de la locul accidentului. Acesta a declarat că a fugit pentru că s-a speriat în urma impactului. A fost găsit sâmbătă dimineață acasă, în localitatea Barcea, din județul Galați.

Un șir de evenimente au fost provocate, vineri noapte, în judeţul Buzău, de tănărul de 27 de ani, fără permis, care a condus o maşină cu numere de înmatriculare false.

A făcut plinul de benzină și s-a făcut nevăzut

Tânărul a fost filmat de camerele de supraveghere din benzinărie. Acesta și-a făcut plinul de benzină, în valoare de 430 de lei, după care s-a făcut nevăzut. Pe imagini se vede cum acesta alimentează, după care pleacă din benzinărie, chiar în momentul în care o angajată a ieșit după el.

Polițiștii au început urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autoturismul urmărit, condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galați, ar fi ieșit în afara carosabilului, a surprins și accidentat un pieton, a lovit un gard și un stâlp de electricitate.

În timpul deplasării, conducătorul autospecialei de poliție, un bărbat de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate.

Urmărirea s-a încheiat la spital atât pentru polițistul aflat la volanul autospecialei, cât și pentru un pieton aflat întâmplător în zonă. Acesta din urmă a suferit o amputație la nivelul gambei și a rămas internat la spital.

Pe lângă faptul că s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere, acesta a circulat cu o mașină care avea plăcuțe de înmatriculare false, iar la analize s-a dovedit că a consumat cannabis.

Buzău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite