Atracţiile Buzăului, promovate de campionii Freddy Kemayo şi Bogdan Stoica înaintea Galei Dynamite Fighting Show VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Muzeul judeţean de istorie, Vulcanii Noroioşi sau Tabăra de Sculptură de la Măgura sunt doar câteva dintre atracţiile turistice ale Buzăului care apar în clipul de promovare a galei Dynamite Fighting Show.

A 15-a ediţie a circuitului Dynamite Fighting Show, fondat de Cătălin Moroşanu, va ajunge pe 24 iunie la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, acolo unde ultimul mare eveniment internaţional de kickboxing a avut loc în 2008. 

Bogdan Stoica, Freddy Kemayo, Bogdan Năstase şi Florin Rambo Lambagiu se numără printre luptătorii care vor urca în ring în gala de peste două săptămâni.

În meciul cap de afiş al DFS15, triplul campion mondial Bogdan Stoica (1,93 m şi 100 kg) îl va înfrunta pe finalistul World Fighting League, olandezul cu origini senegaleze, Sam Tevette (1,98 m şi 102 kg). Stoica vine după o victorie mare, prin KO în prima rundă, cu unul dintre elevii lui Peter Aerts.

Într-un alt super fight important, românul Sebastian Cozmâncă, neînvins din 2017, îl va înfrunta pe legendarul Kemayo la categoria grea. 

Kemayo a luptat şi în 2008 la Buzău, atunci când a avut un meci revanşă chiar împotriva promotorului de acum, Cătălin Moroşanu.

După ce în urmă cu o săptămână a luptat pentru centura mondială la Paris, Florin Rambo Lambagiu, cel mai bine cotat român la categoria semigrea, va urca în ringul de la Buzău pe 24 iunie împotriva campionului Turciei, Unal Burak.

Biletele pentru eveniment s-au pus deja în vânzare, iar preţul unuia este de 50 de lei. Gala este organizată în parteneriat cu Consiliul Judeţean Buzău.

Campionii Freddy Kemayo şi Bogdan Stoica, dar şi ceilalţi luptători, au mers la Vulcanii Noroioşi, Tabăra de Sculptură Măgura şi Muzeul Judeţean, locaţii în care au filmat secvenţe din clipul de prezentare a evenimentului.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite