Kickboxingul internaţional revine la Buzău după 14 ani. Dynamite Fighting Show, pe 24 iunie, la Sala Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kickboxing

A 15-a ediţie a circuitului Dynamite Fighting Show, fondat de Cătălin Moroşanu, va ajunge pe 24 iunie la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău, acolo unde ultimul mare eveniment internaţional de kickboxing a avut loc în 2008. Bogdan Stoica, Freddy Kemayo, Bogdan Năstase şi Florin Rambo Lambagiu se numără printre luptătorii care vor urca în ring în gala de peste două săptămâni.

În meciul cap de afiş al DFS15, triplul campion mondial Bogdan Stoica (1,93 m şi 100 kg) îl va înfrunta pe finalistul World Fighting League, olandezul cu origini senegaleze, Sam Tevette (1,98 m şi 102 kg). Stoica vine după o victorie mare, prin KO în prima rundă, cu unul dintre elevii lui Peter Aerts.

Într-un alt super fight important, românul Sebastian Cozmâncă, neînvins din 2017, îl va înfrunta pe legendarul Kemayo la categoria grea. Kemayo a luptat şi în 2008 la Buzău, atunci când a avut un meci revanşă chiar împotriva promotorului de acum, Cătălin Moroşanu.

După ce în urmă cu o săptămână a luptat pentru centura mondială la Paris, Florin Rambo Lambagiu, cel mai bine cotat român la categoria semigrea, va urca în ringul de la Buzău pe 24 iunie împotriva campionului Turciei, Unal Burak. 

În total sunt programate 9 confruntări în programul principal al galei Dynamite Fighting Show, iar Buzăul va avea un reprezentant chiar în prima parte. Campion naţional la amatori, Andrei Andreescu îşi va face debutul împotriva experimentatului Mădălin Mogoş, care vine de la sala fraţilor Stoica. În ringul de la Sala Sporturilor Romeo Iamandi vor mai urca nume precum Andrei Ostrovanu, Bogdan Năstase, Ionuţ Popa sau Andrei Leuştean.

„O bucurie să revin la Buzău după atâţia ani. Îmi aduc aminte că în 2008 publicul a fost cel care m-a ajutat să am energia pentru a câştiga acel meci revanşă cu Kemayo. Sunt convins că şi acum luptătorii români vor primi susţinere imensă din partea fanilor şi au nevoie de asta deoarece vor avea meciuri foarte grele”, a spus Cătălin Moroşanu.

Biletele pentru eveniment s-au pus deja în vânzare, iar preţul unuia este de 50 de lei. Până în acest moment, 3 sectoare au fost deja epuizate, tichetele fiind disponibile atât pe bilete.ro, cât şi la Sala Sporturilor. Gala Dynamite Fighting Show poate fi urmărită în direct pe Pro Arena, dar şi online pe platforma sportextra.ro. De asemenea, graţie unui parteneriat internaţional, meciurile vor fi difuzate inclusiv în Statele Unite ale Americii, în reţeaua regională NBC Sports, dar şi pe televiziuni precum Nevada Sports Net, Marque Sports şi Stadium TV.

O parte dintre sportivii de pe 24 iunie, inclusiv Freddy Kemayo, au ajuns deja în judeţul Buzău, aceştia vizitând inclusiv Muzeul Judeţean Buzău, Vulcanii Noroioşi sau Tabăra de Sculptură Măgura. Un promo a fost deja lansat în online, iar imagini din aventura luptătorilor au fost difuzate în cadrul Ştirilor Pro TV. De asemenea, Cătălin Moroşanu şi-a continuat în Buzău campania anti bullying, vizitând mai multe licee din judeţ, acolo unde le-a vorbit elevilor despre importanţa de a-şi direcţiona energie către sport.

VEZI PROMO-UL EVENIMENTULUI 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite