Accident soldat cu rănirea a trei copii şi a unei femei, în Buzău

0
Publicat:

Un accident rutier soldat cu rănirea a trei minori şi a unei femei a avut loc luni pe DN2 E85, la Poşta Câlnău. Toate cele patru victime au ajuns la spital, potrivit Agerpres.

În coliziune au fost implicate cinci autoturisme. FOTO Facebook Politia Română
În coliziune au fost implicate cinci autoturisme. FOTO Facebook Politia Română

Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între cinci autoturisme ce se deplasau pe direcţia Vrancea către Buzău, la volanul cărora se aflau trei şoferi bucureşteni, unul de 49 de ani şi doi de 39 de ani, un conducător auto din Constanţa, de 25 de ani şi o şoferiţă din Vrancea, de 33 de ani, a anunţat IPJ Buzău.

Patru pasageri din maşina şoferiţei, trei minori cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani şi o femeie de 40 de ani, toţi din Vrancea, au fost răniți.

Victimele au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Amintim că un accident grav a avut loc în prima zi de Paști, în județul Brăila. Două persoane de 32 și 41 de ani au murit, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un copac. Bărbatul aflat la volan avea permisul anulat.

Tot luna aceasta, în județul Neamţ, a avut loc un accident produs de un bucureştean care a murit după ce a suferit un infarct la volan. Alte trei persoane au fost rănite.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite