Unde a fost prins șoferul din București care a fugit de oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șoferul teribilist din București care a fugit miercuri seară de mai multe echipaje de polițiști și jandarmi a fost prins joi dimineață. Acesta fugise la bunica sa, a anunțat Sindicatul Europol.

Șoferul care a fugit de sub nasul Poliției

Vânat de oamenii legii, fugarul și-a găsit timp să posteze un clip pe Instagram, în care amenința polițiștii. Individul care a agresat mai mulți participanți la trafic și a reușit să fugă de lângă oamenii legii a fost reținut.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost găsit în cartierul Rahova, sectorul 5 al Capitalei, când ieșea din locuința bunicii. A fost încătușat și dus la Brigada Rutieră pentru audieri.

Rămâne de văzut care vor fi infracțiunile de care va fi acuzat, deoarece el a lovit două mașini intenționat, iar pe rețelele sociale a amenințat polițiștii, așa că e posibil să fie deschis doar penal și pentru ultraj, potrivit sursei citate. 

Șoferul a fost căutat toată noaptea de polițiști, dar deși avea oamenii legii pe urmele sale, șoferul teribilist a postat un mesaj video sfidător pe Instagram, în care îi amenința pe polițiști. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite