Șmecherul care a fugit de poliție lovind două mașini a ajuns după gratii: „Gabor haladit, bricegele te așteaptă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 26 din București, care a fugit miercuri seară, cu Mercedesul, de mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, a fost prins joi și după mai multe ore de audieri a fost reținut pentru 24 de ore. El riscă acum și un dosar penal și pentru ultraj, după ce a postat pe Instagram amenințări la adresa oamenilor legii. 

Șoferul a lovit două mașini intenționat,Foto: Captură video
Șoferul a lovit două mașini intenționat,Foto: Captură video

Incidentul s-a petrecut, miercuri seară, în zona Tineretului, din Sectorul 4 al Capitalei, când bărbatul, care părea sub influența substanțelor interzise a refuzat la somația unui polițist să coboare din mașină. Și în ciuda faptului că alți patru jandarmi au încercat să îl convingă, lovind cu pumnii în geamul mașinii, șoferul a lovit două mașini și a demarat în trombă, printre pietonii care traversau strada.

La scurt timp, autoturismul acestuia a fost găsit abandonat pe o stradă din Sectorul 4.

Ulterior s-a descoperit că bărbatul a postat pe rețelele sociale mai multe mesaje de amenințare la adresa poliției.

Bărbatul a postat un mesaj video sfidător în care îi amenința pe polițiști Foto: Captură video
Bărbatul a postat un mesaj video sfidător în care îi amenința pe polițiști Foto: Captură video

În noaptea de miercuri spre joi, polițiștii Secției 19 l-au găsit pe bărbat în cartierul Rahova, sectorul 5 al Capitalei, când ieșea din locuința bunicii, de unde l-au încătușat și dus la Brigada Rutieră pentru audieri.

Bărbatul s-a filmat într-o cadă și le spune polițiștilor: „Hai, mă, mă luați cu nightvision-ul dacă e…”. Într-un alt video, el face amenințări: „Și ce dacă ești gabor haladit, să moară familia mea dacă te lasă sa dormi liniștit, bricegele te așteaptă…”.

Bărbatul a fost testat cu alcooltest și drug test, dar rezultatele au fost negative. Pentru că trecuseră circa 12 ore de la incidentul din trafic, el a fost dus la INML pentru a i se lua probe de sânge și pentru a se stabili cu exactitate dacă a consumat alcool sau droguri.

Se pare că nu se află la prima abatere a legii, după ce  acum doi ani a fost prins cu droguri asupra sa. Atunci însă a fost iertat de procurori.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite