Semnal de alarmă al viceprimarului Sectorului 3. Revelion într-o hală fără autorizație de securitate la incendiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, atrage atenția asupra faptului că Revelionul se va desfăşura în Hala Laminor fără autorizaţie de securitate la incendiu, potrivit Agerpres.

Revelion într-o hală fără autorizație la incendiu - Foto Arhiva
Revelion într-o hală fără autorizație la incendiu - Foto Arhiva

Viceprimarul le sugerează autorităților să intervină „de urgență” pentru a garanta securitatea participanților la evenimentul organizat în noaptea dintre ani.   

Este profund îngrijorător că acest eveniment se desfăşoară fără autorizaţie de securitate la incendiu şi în absenţa sistemelor esenţiale de semnalizare şi alarmare în caz de incendiu. Suntem în faţa unui risc major, iar siguranţa tuturor celor implicaţi ar trebui sa fie prioritate", a transmis Lucian Judele, potrivit sursei citate. 

Declarația vine în contextul incendiului de la Ferma Dacilor. Lucian Judele spune că o astfel de situație este „o încălcare flagrantă" a normelor de siguranţă. 

Fac un apel către autorităţi pentru a interveni de urgenţă şi a lua măsuri imediate în vederea asigurării securităţii participanţilor la acest eveniment. Este crucial să acţionăm rapid şi eficient pentru a evita repetarea unor tragedii regretabile", a adăugat viceprimarul. 

De asemenea, în comunicatul emis de partidul din care face parte viceprimarul, USR, se cere „intervenţia imediată a ISU pentru implementarea măsurilor urgente de securitate şi verificarea conformităţii legale a evenimentului de la Hala Laminor. Siguranţa oamenilor este o prioritate crucială şi trebuie garantată fără compromisuri", arată sursa citată anterior. 

În noaptea dintre ani se organizează Revelionul în Hala Laminor, unde are loc și Târgul Winter Wonderland. Evenimentul începe la ora 20:00 pe data de 31 decembrie 2023, iar muzica va fi asigurată de trupa Voltaj și Yolo Band. 

O persoană care vrea să petreacă Revelionul aici va plăti 200 de lei și va avea inclusă mâncarea și băutura. Copiii sub 7 ani vor intra gratis și, chiar dacă nu plătesc bilet, primesc mâncare și loc pe scaun. 

În Hala Laminor vor fi amplasate mese rotunde de câte zece persoane pentru petrecerea de Revelion. Biletele pentru acest eveniment se pot cumpăra doar fizic de la caseria din incinta Laminor Winter Wonderland. Însă pe site-ul târgului de Crăciun din Hala Laminor se menționează că biletele sunt epuizate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite