Revelion în Parcul Titan. Cine sunt artiștii care vor cânta în noaptea dintre ani

0
Publicat:

Bucureștenii sunt așteptați în Parcul Titan pentru a petrece noaptea dintre ani. Numeroși artiști îndrăgiți vor cânta de Revelion pentru locuitorii Capitalei, iar la miezul nopții va fi un show multimedia și un foc de artificii. 

Revelion în Parcul Titan - Foto Arhiva
Revelion în Parcul Titan - Foto Arhiva

Locuitorii Capitalei sunt așteptați în Parcul Titan pe 31 decembrie de la ora 20:00. Scena va fi amplasată în apropiere de statuia Calul Titanilor din Parcul Titan. 

Spectacolul este alcătuit precum o călătorie prin stiluri muzicale diferite, pentru satisfacerea a cât mai multor preferințe, cu participarea unor muzicieni importanți din muzica românească.  

În noaptea dintre ani vor cânta Smiley, Irina Rimes, Holograf, Bitză, Cobzality, Alexia și Sasha Lopez, potrivit comunicatului Primăreiei Sectorului 3. 

Showul muzical va fi însoțit de un show multimedia, cu jocuri de lumini, proiecții de laser și focuri de artificii, la miezul nopții. 

Oamenii sunt invitați să „dea frâu liber imaginației și să experimenteze, pentru câteva ore, zborul minții”.  

 Astfel, cei care sunt în căutarea unui mod de a petrece Revelionul, pot lua în calcul participarea la spectacolul complex, cu muzică pe alese, lumini și culoare, organizat în Parcul Titan din Sectorul 3. Accesul publicului la eveniment este liber. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite