Metrorex : Circulația întreruptă pe Magistrala 5 de metrou din cauza unor probleme tehnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trenurile de metrou de pe Magistrala 5 nu au circulat joi, de la ora 10:45 până la ora 13:00, din cauza unor probleme tehnice la sistemul de siguranță a traficului, după cum a anunțat Metrorex.

Circulație întreruptă la metrou pe Magistrala 5
Circulație întreruptă la metrou pe Magistrala 5

UPDATE  A fost reluată circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 5 , în condiții normale, începând cu ora 13:00. Metroul a funcționat timp de peste două ore în sistem pendulă, din cauza unor probleme tehnice la sistemul de siguranță a traficului, potrivit Agerpres. 

Astfel, pentru o perioada de peste două ore, s-a circulat pe trei tronsoane de pe Magistrala 5 : Eroilor 2 - Favorit, Valea Ialomiţei - Romancierilor şi Favorit-Râul Doamnei. 


Sistemul ce s-a defectat  controlează semnalele, macazele și circuitele de cale, conform Metrorex.

 "Până la remedierea defecţiunii, se încearcă reorganizarea circulaţiei în sistem pendulă. În aceste momente, personalul specializat Metrorex împreună cu furnizorul sistemului intervin cu celeritate pentru remedierea situaţiei", menționează operatorul de transport.  

Călătorii sunt anunțați despre acest lucru atât la intrarea în stațiile de metrou ale Magistralei 5, cât și prin intermediul instalațiilor de sonorizare de pe peron. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite