Femeie ucisă de câini lângă Lacul Morii. Anul trecut a fost salvată de un atac în aceeași zonă

0
Publicat:

O femeie de 43 de ani a murit, sâmbătă dimineață, după ce a fost mușcată de câini fără stăpân în zona Lacului Morii, din sectorul 6, din București, polițiștii deschizând o anchetă.

Femeia a fost găsită decedată după atacul maidanezilor
Femeia a fost găsită decedată după atacul maidanezilor

Ana Boroș a mai fost atacată de o haită de câini și în primăvara anului trecut, atunci fiind salvată din colții patrupedelor.

Victima alerga în momentul în care a fost atacată de o haită de câini. „Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei“, a transmis Poliția București.

Vitima a fost mușcată de câini și anul trecut

Ana Boroș a mai fost atacată, anul trecut, în aceeași zonă de către o haită de câiniși a ajuns la spital cu răni grave.

„La data de 20 aprilie 2022, în jurul orei 09. 20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 Poliţie a fost sesizată de către o persoană, prin apel 112, cu privire la faptul ca a observat pe câmpul de lângă digul Lacul Morii ,o femeie care a fost atacată de mai mulţi câini”, a transmis atunci Poliția.

Femeia a fost salvată din colţii animalelor de doi biciclişti, care treceau prin zonă. Femeia a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operată de urgență. Potrivit autorităţilor, câinii au ieșit din curţile oamenilor și au fost ridicați atunci de către lucrătorii primăriei pentru că deținătorii nu aveau acte.

Prezentatoare de televiziune, atacată de o haită de câini

Și la sfârșitul anului trecut a exista un incident grav în sectorul 6. Dorina Florea, prezentatoarea Telejurnalului de la TVR, a fost atacată, în seara zilei de vineri, 20 ianuarie, de o haită de câini.

Aceasta se afla pe trotuarul de pe Strada Valea Cascadelor, din Sectorul 6 al Capitalei, unde își aștepta soțul. „De undeva din stânga mea, o haită de 7-8 câini, au început să latre, agresivi, s-au oprit la câteva secunde de mine. Aveam un rucsac, am încercat să mă apar cu el, o mășină a oprit în dreapta mea, a claxonat șoferul, a coborât, a venit în cele din urmă și soțul meu și i-au alungat“, a povestit aceasta pentru Știrile TVR.

Și alți locuitori din zonă se plâng că nu au curaj să iasă seara afară.

Primarul Ciucu: „Nu mai suport să citesc ştiri despre copii şfâşiaţi de câini“

Actualul primar al sectorului 6, Ciprian Ciucu, spunea în anul 2013, în momentul morții copilului Ionut Anghel, de 4 ani, care a fost sfâșiat de o haită de câini, că nu mai dorește câini pe străzi: „Nu mai suport să citesc ştiri despre copii şfâşiaţi de câini, oameni ucişi de haite pe stradă, nu mai suport urlatul şi lătratul nocturn din toate cartierele Bucureştiului. Nu mai vreau să îmi fie frică din cinci în cinci minute sau atunci când trec cu copilul de mână prin faţa unui dulău printr-o staţie de RATB. Nu vreu să mai fiu încă o dată muşcat pe la spate când nu sunt atent, nu vreu să îmi mai fie frică în propriul meu oraş“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite