Incendiu violent în Capitală, la un bloc din zona Dorobanți. Mai multe persoane au fost evacuate VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un apartament de la etajul 6, dintr-un bloc de 8 etaje, a fost cuprins de flăcări, marți la orele prânzului. Echipajele de intervenție au reușit localizarea rapidă incendiului. Mai multe persoane evacuate, dintre care unele necesită îngrijiri medicale.

UPDATE 15.45 ISU B-If anunță că a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat pe Calea Dorobanților.

Incendiul s-a manifestat cu flacără și degajări de fum la nivelul etajului 6, într-un apartament pe o suprafață de aproximativ 60 mp, și de asemenea a fost afectată și fațada blocului pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

20 de persoane s-au autoevacuat și alte 7 au fost evacuate de către echipele de intervenție. 8 persoane expuse la fum au fost asistate medical la fața locului, 2 dintre acestea fiind transportate la spital.

În acest moment incendiul este lichidat.

Au intervenit 7 autospeciale de stingere, 2 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 UTIM și 2 ambulanțe SABIF.

UPDATE 15.30 ISU B-If anunță că până la acest moment echipajele ISU au evacuat 7 persoane, iar alte 20 de persoane s-au autoevacuat.

***

Un incendiu violent a izbucnit în zona Dorobanți din București. Pompierii au intervenit prompt, fiind mobilizate mai multe autospeciale pentru a stinge flăcările. Potrivit primelor informații, focul s-a declanșat la un etaj superior al unui blocului de locuințe, generând cantități semnificative de fum.

Autoritățile au reușit să localizeze focul, limitând astfel riscul de propagare către alte spații. În urma evenimentului, 11 persoane au fost evacuate din bloc, dintre care 6 primesc îngrijiri medicale pentru expunerea la fum.

Momentan, cauzele incendiului rămân necunoscute.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite