Incendiu puternic în centrul Craiovei. Mai multe familii au rămas fără casă în noaptea de Crăciun VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incendiul a izbucnit în jurul orei 4,00. 15 persoane erau în imobilul cuprins de flăcări, o casă naționalizată situată în apropiere de Biserica Madona Dudu din Craiova. Oamenii au reușit să se se salveze la timp și au sunat imediat la 112.

FOTO / ISU Dolj
FOTO / ISU Dolj

Când a izbucnit incendiul, câțiva locatari nu dormeau și au observat la timp că acoperișul casei luase foc. Oamenii au început să strige după ajutor. Imediat, părinții erau în casă și-au luat copiii în brațe și au ieșit afară.

A fost groaznic. Am sunat imediat la 112. Acoperișul era tot în flăcări și vedeam cum o ia spre ferestrele de jos. Copiii s-au speriat rău, plângeau. Din fericire, toți care eram în casă, am ieșit afară la timp. Nu știu acum ce vom face. După ce că eram amărâți, a mai venit și necazul ăsta, tocmai în ziua de Crăciun", a declarat unul dintre locatari.

Pompierii din Craiova au ajuns imediat la fața locului și au intervenit cu 3 autospeciale de lucru cu apa și spuma.

La incendiul din localitatea Craiova arde acoperișul unei case naționalizate pe o suprafață de circa 200 mp, s-au auto evacuat circa 15 persoane, nu sunt victime, se lucrează la localizarea și lichidarea incendiului", au transmis reprezentanții ISU Dolj la scurt timp după ce pompierii au ajuns la fața locului.

După aproape două ore, pompierii au anunțat că incendiul a fost localizat, lucrează la lichidare și au solicitat în sprijin și o autospecială de lucru la înălțime de la Secția de Pompieri Craiova.

După ce au reușit să lichideze flăcările, pompierii au decopertat acoperișul pentru asigura că nu mai există un alt pericol.

În urma acestuia au ars: astereala din lemn, grinzile și scândura din componența acoperișului. S-au degradat: tabla, tencuiala și tavane pe aproximativ 50 mp. Cauza probabilă: scurtcircuit electric - conductori electrici improvizați", au precizat reprezentanții ISU Dolj.

Întreaga operațiune a pompierilor de la Detașamentul 1 Craiova a durat aproape șase ore.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite