Trei bărbaţi au intrat noaptea în casa unei femei, i-au bătut pe membrii familiei, i-au stropit cu benzină şi le-au dat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhiva Adevărul
Arhiva Adevărul

O copilă de 10 ani a suferit arsuri de gradul unu şi doi, iar ceilalţi membri ai familiei sale au ajuns la spital cu arsuri de gradul doi şi trei şi cu leziuni traumatice.

Vineri, 5 august, în jurul orei 2.50, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Medgidia au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la domiciliul unei persoane, din municipiul Medgidia, a izbucnit un incendiu.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, mai multe persoane din imobilul respectiv fiind transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Constanţa.  

După ce cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, s-a stabilită că incendiul a fost provocat.

„Pe fondul unui conflict anterior, în noaptea de 4/5 august, în jurul orei 2.00, la domiciliul unei femei, de 44 de ani, s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte şi în locuinţă, unde ar fi început să o lovească pe aceasta şi pe membri familiei sale. Mai mult, după agresiunile fizice, persoanele în cauză le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc, după care autorii ar fi părăsit locaţia”, transmite IPJ Constanţa. 

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind vorba despre o copilă de 10 ani, care prezenta arsuri de gradul unu şi doi, o femeie de 44 de ani, care prezenta arsuri de gradul doi şi trei, şi doi bărbaţi, de 41, respectiv 42 de ani, care prezentau leziuni traumatice şi arsuri. 

În cazul bărbatului de 42 de ani, medicul legist a concluzionat faptul că leziunile produse i-au pus viaţa în pericol. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

În urma investigaţiilor, au fost identificaţi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 37 şi 57 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor. Cei trei au fost arestaţi preventiv. 

Vă recomandăm şi: 

Bilanţul victimelor copilului-şofer a ajuns la trei. A murit şi adolescentul de 17 ani, aflat pe scaunul din dreapta

Tone de alimente expirate de doi-trei ani, descoperite la un operator cu puncte de lucru în Costineşti UPDATE

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite