Miracol la final de an. Cățelușa unei bucureștence, furată acum doi ani, a fost găsită

0
Publicat:

Binefăcători sunt polițiștii Serviciului Poliția Animalelor din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București.

Cățelușa găsită în Capitală FOTO: Poliția Locală București
Cățelușa găsită în Capitală FOTO: Poliția Locală București

O femeie căreia i-a fost furată cățelușa în urmă cu doi ani are parte de un sfârșit de an fericit, după ce Bichonul a fost găsit în capitală.

Meritul principal îl au polițiștii Serviciului Poliția Animalelor din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București, care aflați joi într-o misiune de patrulare în zona ferentari au găsit doi cățeluși.

Poliția Locală București a povestit pe pagina de Facebook cum au ajuns să identifice proprietarul unuia dintre câini

„Doi bichoni, fetiță și băiat stăteau speriați de zgomotul străzii, înghesuiți unul în celălalt. Au fost verificați cu ajutorul cititorului de cipuri și cățelușa a fost identificată.  Cel de al doilea, băiețelul a fost predat către A.S.P.A. în speranța adopției. Datorită cipului implantat a putut fi identificat stăpânul cățelușei.  Polițiștii Serviciului Poliția Animalelor l-au contactat telefonic și i-au comunicat vestea găsirii micuței. Cu lacrimi în glas ne-a relatat că a declarat dispariția Sarei în R.E.C.S. cu doi ani în urmă, de când aceasta a dispărut. Deținătorul bichonului ne-a povestit totodată cum i-a fost furată cățelușa de la intersecția Șos. Oltenița cu str. Stoian Militaru.  O mașină a oprit lângă ea, au înșfăcat-o și au demarat rapid. Nu a reușit să rețină numărul de înmatriculare pe fondul emoției. De atunci a tot căutat-o, dar fără rezultat. Iată că spiritul sărbătorilor a făcut ca să se reîntâlnească și Sara să revină la stăpânii ei iubitori”, potrivit postării Poliției Locale.

Nu este singurul caz de acest fel. În luna octombrie, un câine pierdut în urmă cu trei ani de o familie din Alba Iulia a fost regăsit și redat stăpânilor.

Câinele a apărut prin zona unui hipermarket din Alba Iulia. O voluntară a unei asociații care se ocupă de îngrijirea câinilor fără stăpân, s-a hotărât să îl ia de pe stradă, și să îl ducă la veterinar, pentru tratament.

Nero era dispărut de trei ani
Nero era dispărut de trei ani

Slăbit, plin de răni, murdar și plin de ciulini, câinele a fost dus la veterinar pentru un consult. În momentul în care a fost verificat de microcip, a apărut surpriza: câinele avea microcip și era pierdut de trei ani.

Când stăpânii au fost sunați nu le-a venit să creadă că Nero a fost găsit. Aceștia au mers într-un suflet după el și și-au găsit prietenul de mult pierdut.

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite