Criminalii de la Padina vor să fie liberi. Ce a decis Tribunalul pentru fiii vrăjitoarei Sidonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei frați, membri ai clanului Fabian, acuzați de uciderea lui Sorin Anghel, în hotelul Belmont din Padina (Dâmbovița), rămân în arestul IPJ. Decizia a fost dată de Tribunalul Dâmbovița.

Cei trei criminali, duși în arest SURSA arhivă
Cei trei criminali, duși în arest SURSA arhivă

Instanța a decis joi prelungirea măsurii cu încă 30 de zile.

Crima a avut loc în noaptea de 10 spre 11 februarie 2024, la petrecere a vedetelor desfășurată la un complex turistic din Moroeni (Dâmbovița). Polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la un bărbat înjunghiat acolo. La fața locului, Sorin Anghel, un bărbat de 41 de ani din Târgoviște, tată a doi copii, a fost găsit mort. Suspecții sunt frații George-Armando Marin (24 de ani), Laurențiu Marin (31 de ani) – cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe bărbat – și Louis Justin Marin (18 ani), fiii vrăjitoarei Sidonia.

Soluţia pe scurt: (...) admite propunerea formulată la data de 04.03.2024 de către Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa (...) şi în consecinţă: (...) prelungeşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţii: M.L., M.L.J. şi M.G.A., fiul lui Fabian şi Sidonia, toţi aflaţi în stare de arest preventiv în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, prin încheierea pronunţată de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa la data de 12.02.2024 (...) pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 13.03.2024 şi până la data de 11.04.2024 inclusiv", se arată în decizia instanţei.

Doi dintre inculpați solicitaseră înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu, iar cel de-al treilea cu măsura controlului judiciar, dar solicitările lor au fost respinse de instanță.

Interlopii acuzați de crima de la hotelul de lux din Padina au depus o plângere pentru tentativă de omor

Principalii suspecți acuzați în crima de la hotelul din Padina au depus o plângere pentru tentativă de omor și spun că victima este cea care a pornit scandalul când i-a atacat cu un ciob.

Cei trei frați din clanul Fabian acuzați de crima de la hotelul de lux din Padina ajung din nou în fața procurorilor, după ce avocatul lor a depus o plânge pentru tentativă de omor.

Aceștia au spus că victima, Sorin Anghel (41 de ani), i-a atacat inițial, l-a lovit cu pumnul în față pe unul dintre frații Fabian, apoi ar fi ieșit din local, a spart o sticlă și a intrat cu ciobul în mână pentru a-i ataca.

Victima a intrat în conflict cu cei trei interlopi pentru că aceştia au făcut glume batjocoritoare la adresa soţiei lui, iar el i-a luat apărarea. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite