Vânătoare de ouă la Dino Parc Râşnov. Copiii vor putea vedea cum ies puii de dinozaur din ou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vânătoare de ouă la Dino Parc FOTO Dino Parc
Vânătoare de ouă la Dino Parc FOTO Dino Parc

În prima zi de Paşte, copiii sunt aşteptaţi la Dino Parc Râşnov pentru o vânătoare de ouă de dinozaur care eclozează atunci când sunt puse în apă

În prima zi de Paşte, cei mici sunt aşteptaţi la Dino Parc Râşnov, la o vânătoare de ouă. Startul evenimentului de tip „Egg Hunt” se va da la ora 11:00, iar copiii, ajutaţi de părinţi, vor trebui să găsească nu mai puţin de 300 de ouă, pe care le vor păstra. 

„Echipa va ascunde aproximativ 300 de ouă de jucărie, care, puse în apă, eclozează şi din care ies pui de dinozauri. Sunt nişte jucării foarte amuzante pentru cei mici. Surprizele vor continua şi, pentru această vară, noi ne pregătim intens: de la concerte şi spectacole speciale, până la noi expoziţii ştiinţifice şi de amuzament. Am instalat în parc noi exponate, care înfăţişează oameni şi vieţuitoare care au trăit în Epoca de Gheaţă şi care vor putea fi vizitate curând”, a anunţat Marina Vlădescu, purtătorul de cuvânt al Dino Parc Râşnov. 

Dino Parc Râşnov lansează o invitaţie la acest eveniment către toţi cei care vor să petreacă prima zi de Paşte în natură, îmbinând distracţia cu relaxarea. Preţul unui bilet de intrare este de 28 de lei pentru un copil şi de 36 de lei pentru un adult. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Decizia Curţii de Apel Braşov pentru maghiarii din Sfântu Gheorghe. Ce se întâmplă cu drapelul secuiesc

333 de ani de al Marele Incendiu de la Braşov. Cum a schimbat acesta cursul istoriei oraşului

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite