Bătaie pe posturi la viitorul aeroport din Brașov. Concurență de 20 candidați pe loc

0
Publicat:

Pentru posturile scoase la concurs la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav au existat și aproape 20 de candidați pe loc. Directorul societății care implementează proiectul anunță alte angajări.

Concurență imensă la angajările la aeroportul din Brașov FOTO Ioan Buciumar
Concurență imensă la angajările la aeroportul din Brașov FOTO Ioan Buciumar

Concurența pentru posturile scoase la concurs la Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav este mai mare decât la admiterea la cele mai căutate licee sau facultăți.

Potrivit Consiliului Județean Brașov, primele şase posturi scoase la concurs de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” au prezentat un interes foarte mare în rândul potenţialilor candidaţi.

Un număr de 92 de persoane s-au înscris la acest concurs, iar în urma verificării documentelor în ceea ce priveşte îndeplinirea condiţiilor generale şi a celor specifice pentru ocuparea fiecărui post în parte, 61 de candidaţi au fost declaraţi admişi pentru a susţine proba scrisă şi, ulterior, interviul, în cazul în care punctajul obţinut la examenul scris a corespuns prevederilor legale în materie.

În cele din urmă, cele șase posturi scoase la concurs au fost ocupate, după selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviul pentru fiecare poziţie. Au fost rezolvate și contestațiile, încât cei șase aleși abia așteaptă să înceapă munca adevărată, după deschiderea aeroportului.

Pentru cel care va conduce Direcția Tehnico-Operațională au aplicat nu mai puțin de 17 candidați. Un număr de 6 dintre dosare au fost respinse, astfel că la proba scrisă au intrat 11 persoane. Două dintre acestea au reușit să obțină punctajul necesar pentru participarea la interviu, unde va fi stabilit alesul.

Pentru postul de economist în cadrul Compartimentului Financiar-Salarizare din Direcţia Economică-Comercială au aplicat 14 candidați, iar pentru cel de şef al Serviciului Asistenţă Managerială au fost 8 dosare depuse.

Pentru postul de inspector de specialitate resurse umane în cadrul Serviciului Asistenţă Managerială - Compartimentului Resurse Umane, SSM, IT&C, au fost înregistrate 21 de dosare de înscriere.

Pentru postul de consilier achiziţii publice la Serviciul Asistenţă Managerială – Compartimentul Achiziţii Publice, s-au consemnat 9 dosare depuse.

Potrivit lui Alexandru Anghel, directorul general al Regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, în zilele următoare vor fi scoase la concurs și alte posturi.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite