A doua zi după desprinderea unei grinzi, un șofer a forțat barierele și a intrat pe pod la Brașov

0
0

Vineri, un șofer teribilist a forțat barierele și a intrat pe un pod din Brașov unde se desfășoară lucrări. Cu numai o zi înainte, o grindă s-a desprins și a căzut pe calea ferată. 

Un șofer teribilist a forțat barierele și a intrat pe un pod în reparații FOTO DRDP Brașov
Un șofer teribilist a forțat barierele și a intrat pe un pod în reparații FOTO DRDP Brașov

La scurt timp după ce o grindă din pasajul de pe DN 11, de la Brașov, s-a desprins și a căzut peste calea ferată, un șofer teribilist a ignorat toate semnele de circulație care avertizau că urmează un pod aflat în lucrări, a trecut de mai multe bariere instalate de drumari și a ajuns pe podul care, în aceste momente reprezintă un adevărat pericol.

Și, pentru ca isprava să fie completă, și „curajul” șoferului admirat de cât mai multă lume, partenera acestuia, aflată pe scaunul din dreapta, filma întreg parcursul mașinii pe podul fragil.

„Tot efortul nostru și al presei de a informa publicul este în zadar. Șoferul a forțat cel puțin trei rânduri de balize și a trecut de cele două utilaje care lucrau pe pasaj. De nenumăratele indicatoare nici nu mai zic. Pasagera din dreapta filma și păreau să se distreze de minune”, a transmis Robert Elekes, purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov.

Lucrările la podul de pe DN11, dintre localitățile brașovene Hărman și Prejmer, au început la data de 16 septembrie. Pasajul are două părți, una care face legătura între Prejmer și Hărman și alta care leagă Prejmerul de Lunca Câlnicului. Aceasta din urmă este, în continuare, deschisă traficului, deoarece nu se execută lucrări pe această jumătate de pasaj.

Joi după-amiaza, o grindă din pod s-a desprins, în timp ce muncitorii executau lucrări la acea parte a pasajului. Aceasta a căzut pe calea ferată, fapt care a determinat oprirea circulației trenurilor. Câteva ore mai târziu, după îndepărtarea grinzii, traficul feroviar a fost reluat cu locomotive Diesel, deoarece a fost afectată și rețeaua electrică de alimentare pentru locomotive.

Vineri, șoferul mașinii înmatriculate în Brașov a sfidat toate avertismentele și a forțat intrarea pe pod, pentru o filmare care putea să-l coste chiar viața, atât pe el, cât și pe pasagera din dreapta, care a înregistrat întreaga aventură.

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite