Unde trăiesc cei mai „dotaţi“ bărbaţi din lume. Locul ocupat de români în topul internaţional al lungimii penisului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harta cu lumea penisurilor pe zone geografice şi ţări FOTO reddit.com
Harta cu lumea penisurilor pe zone geografice şi ţări FOTO reddit.com

Cei mai dotaţi bărbaţi de pe planetă trăiesc în emisfera sudică, în zone tropicale şi cu condiţii de viaţă foarte dificile. Bărbaţii din zonele planetei considerate civilizate fie au penisuri destul de mici, fie abia se pot mândri cu un organ de dimensiuni medii.

Target Map, un site specializat în statistici, a realizat un studiu bazat pe date statistice strânse de-a lungul timpului în peste 80 de ţări. Acest studiu şi-a propus să descopere zonele unde trăiesc bărbaţii cu cele mai lungi penisuri din lume. În urma studiului publicat în 2015 s-a constatat că cei mai dotaţi bărbaţi trăiesc în emisfera sudică mai precis pe continentul African sau Sud-American. Datele colectate la nivel mondial arată că lungimea medie a penisurilor în erecţie variază între 9.3 cm şi 17.9 cm în funcţie de zonă dar şi de rasialitate.

Astfel, bărbaţii cu cele mai lungi penisuri trăiesc în Congo. Potrivit statisticii, au în medie penisuri lungi de aproximativ 17.93 centimetri. Pe locul doi se situează o ţară din America de Sud. Mai precis ecuadorienii au penisuri, în medie, de 17.77 centimentri. În top zece intră imediat ţări din Africa şi Amercia de Sud dar şi câteva excepţii. Astfel în top 10 se mai află Ghana, Camerun, Sudan, Columbia, Venezuela şi Bolivia. Totodată, tot în primele 10 intră şi libanezii, dar şi ungurii. De altfel, maghiarii sunt singura naţiune europeană care se poate lăuda că a reuşit să intre în top 10 al penisurilor lungi, cu o lungime medie de 16.51 centimentri. 

La baza clasamentului

La polul opus se află regiunile din extremul Orient. Mai precis este vorba despre ţările din Asia de Est. Aici se află bărbaţii cu cele mai modeste penisuri de pe tot globul. În top se află coreeni, atât cei din nord dar şi cei din sud. Aceştia au în medie o lungime a penisului de numai 9.66 centimetri. Sunt urmaţi îndeaproape de bărbaţii din Cambodgia şi Thailanda dar şi de cei din India, Birmania şi Taiwan. Tot la baza clasamentului se află şi bărbaţii din ţări precum China, Japonia, Filipine şi Sri Lanka. Dincolo de extreme, la mijlocul clasamentului se află ţările din Europa, Orientul Mijlociu şi Apropiat dar şi America de Nord. Şi în secţiunea mediană a clasamentului există două categorii. 

Cei care se apropie de top 10 dar şi cei care se apropie de zona mai puţin plăcută din punct de vedere al lungimii organului genital. Astfel în categoria celor care se apropie de top 10 regiuni cu bărbaţi dotaţi, se numără ţări precum Norvegia, Zimbabwe, Germania, Grecia, Israel, Italia, Franţa, Danemarca, Cuba, Belgia, Bulgaria, Chile. În cea de-a treia categoria, adică a ţărilor care se apropie de zona ruşinoasă se află Afganistan, Algeria, Canada, Finlanda, Rusia, Statele Unite, Regatul Unit şi România. Românii au în medie penisuri de 12.44 centimetri şi se apropie de partea de jos a clasamentului. 

Bărbaţii din zonele defavorizate au penisurile cele mai lungi

Totodată, s-au emis diferite ipoteze care să explice de ce în zona africană şi sud-americană, zone în general cunoscute pentru lipsurile materiale şi probleme politice şi sociale, se află bărbaţii cu cele mai lungi penisuri. Conform unei asemenea teorii se presupune că organele genitale ale personelor care locuiesc în astfel de regiuni au dezvoltat un mecanism de a se adapta condiţiilor negative de mediu, inclusiv din punct de vedere sexual. Astfel de bănuieşte că ovarele femeilor din zonele respective sunt ceva mai adâncite iar pentru a se reproduce eficient organele genitale ale bărbaţilor au trebuit să evolueze prin mărirea dimensiunilor. Totodată alte aspecte ţin şi de bagajul genetic dezvoltat de-a lungul timpului mai ales în condiţii grele.  

Vă mai recomandăm:

Un tată acuzat că şi-a violat fiul a fost condamnat la şase ani de închisoare

Organizaţia „Salvaţi Copiii”: fenomenul mamelor adolescente are implicaţii asupra întregii societăţi

BotoşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite