Primărie închisă în mijlocul zilei pentru petrecerea secretarei: „pe teren cu niște problemuțe” VIDEO

0
Publicat:

O situație neobișnuită a captat atenția comunității locale din comuna Broscăuți. Primăria și-a închis porțile în timpul programului de muncă pentru a o sărbători pe secretară, la un restaurant din localitate. Situația a ajuns în atenția prefectului.

Primarul din Broscăuți și angajații, la petrecere în timpul programului FOTO Monitorul de Botoșani
Primarul din Broscăuți și angajații, la petrecere în timpul programului FOTO Monitorul de Botoșani

Evenimentul a avut loc pe 1 februarie, când angajații au decis să pună lacătul pe ușă și să se îndrepte către un restaurant din Dorohoi.

Inclusiv primarul Costel Agheorghițoaei, a părăsit biroul, la ora 14:00 pentru a se alătura petrecerii. Localnicii, care au avut nevoie de serviciile primăriei în acea după-amiază, au fost luați complet prin suprindere.

„Știind că programul dumnealor este până la ora 16.00, ca la orice instituție publică, am zis să depun aceste petiții. Din păcate, poarta instituției este închisă”, a declarat un sătean pe nume Virgil Bordei, pentru Monitorul de Botoșani.

Sursă video: Monitorul de Botoșani

Explicații de-a dreptul jenante

În încercarea de a explica situația, primarul a afirmat că este „pe teren cu niște problemuțe cu o extindere de gaz”, motiv pentru care urmează să revină la muncă a doua zi de dimineață. Jurnaliștii l-au prins rapid cu minciuna.

Aceștia au demascat petrecerea organizată în cinstea secretarei și au drept dovadă filmările realizate în local, cu camera ascunsă.

Sursă video: Monitorul de Botoșani

Imediat ce vestea s-a răspândit în presa locală, o parte dintre angajați s-au întors la serviciu în jurul orei 15:30. Cu toate acestea, explicațiile oferite au fost considerate jenante.

Casiera primăriei a declarat că a fost plecată la trezorerie, în timp ce viceprimarul a susținut că a fost la Dorohoi pentru a depune bani la Trezorerie împreună cu casiera.

Prefectul a promis că va lua măsuri

Incidentul a atras atenția prefectului județului Botoșani, care a promis că va investiga situația. A subliniat că închiderea unei primării în timpul zilei lucrătoare este inacceptabilă și că vor fi luate măsuri pentru a preveni repetarea unor astfel de incidente în viitor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite