O mamă a plecat cu copilul din spital, după ce a văzut gândaci în salonului în care erau internați VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O mamă a părăsit, sâmbătă seară, Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Mavromati" din Botoşani după ce a observat gândaci în salonului în care era internată alături de copilul său.

Consiliul Județean Botoșani a băgat o mulțime de bani în spitalele din județ în ultimi ani, dar în zadar: gândacii continuă să bântuie prin Spitalul de Copii Botoșani, scrie Monitorul de Botoșani, care a difuzat imaginile filmate de mama indignată de ce a găsit la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean „Mavromati”.

„În imagini se poate vedea cum merg gândaci prin saloane. Mizeria ruptă parcă dintr-un film de groază și, dacă va uitați mai bine, se poate vedea și cum intră curentul pe la geam. Venim în spital să ne tratăm copiii și iei alte boli și ne mai mirăm și de ce. Unde este Ministerul Sănătății?”, a comentat mama, potrivit sursei citate.

Știrea inițială:

Managerul SJU, medicul Monica Adăscăliţei spune că situaţia apărută la Pediatrie este una regretabilă, dar susține că în salon se făcuse dezinsecţie în urmă cu o săptămână,  potrivit Agerpres.

image

Clădirile de la pediatrie sunt vechi şi de asta se fac demersuri pentru noul spital de pediatrie. Mama care a scris aseară pe Facebook a fost mutată în alt salon şi ulterior a venit soţul, care a avut un comportament neadecvat faţă de medicul de gardă, solicitându-se ajutorul agenţilor de poliţie. Mama a plecat acasă cu copilul pe semnătură", a afirmat Adăscăliţei.

În cursul dimineţii de duminică s-a efectuat o nouă dezinsecţie a acelui corp de clădire, a mai precizat managerul SJU.

Scandaluri în lanț la Spitalul Județean „Mavromati”

Amintim că, în august 2023, directorul de atunci al Spitalului Județean Mavromati din Botoșani, Angel Călin, a fost eliberat din funcție, în urma scandalului generat de cazul Alexandrei, gravida de 25 de ani care a murit în chinuri la Maternitatea Botoșani, fără să primească niciun ajutor timp de șapte ore.

În decembrie, anul trecut, Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati" a mai fost în centrul unui scandal, cel al șpăgilor și al concursurilor trucate. 11 persoane au fost arestate pentru 30 zile, fiind sunt acuzate de luare de mită și trafic de influență. Printre cei arestați se află foști directori, medici și asistenți medicali.  

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite