O doctoriță neurolog din Botoșani a murit după ce i s-a făcut rău la coadă la „Taxe și Impozite”

0
Publicat:

Lumea medicală a pierdut un cunoscut medic neurolog, din Botoșani. Femeia a murit în condiții suspecte. I s-a făcut rău în timp ce aștepta la coadă la „Taxe și Impozite”, apoi s-a stins, chiar în spitalul unde lucra.

Elena Stână, medic neurolog FOTO Botosani News
Elena Stână, medic neurolog FOTO Botosani News

Elena Stână, un doctor neurolog cu reputație, din Botoșani, s-a stins din viață, la vârsta de 75 de ani.

I s-a făcut rău, în timp ce aștepta la coadă

Doctorița a murit în condiții suspecte. Ea aștepta la coadă, pentru a-și plăti taxele și impozitele și nimeni nu a putut să prevadă tragedia care a urmat. Dintr-o dată, femeii i s-a făcut rău și s-a prăbușit din picioare, chiar sub ochii celorlalți contribuabili. Șocați de cele întâmplate, martorii au încercat să îi sară în ajutor și au sunat imediat la 112.

La scurt timp, a ajuns la fața locului o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). La venirea colegilor săi, femeia era în stare gravă și abia mai respira.

Două infarcturi consecutive

Medicii au spus, potrivit presei locale, că au observat imediat semnele unui infarct, astfel că au început imediat menevrele de resuscitare.

Inițial, totul părea să decurgă în mod favorabil. Paciena își revenise și își recăpătase cunoștința, în momentul în care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului unde lucra.

Din păcate, nu a mai durat mult, până când doctorița a murit. După ce a ajuns la spital, starea ei a degenerat rapid. A făcut un nou infarct și, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, acesta i-a fost fatal.

Elena Stână a lucrat zeci de ani în Secția de Neurologie a Spitalului Județean Botoșani. Colegii spun că era un „medic profesionist, care știa să comunice, un OM în adevăratul sens al cuvântului”, notează Botoșani News.

Femeia era pensionară, dar avea încheiat un contract de prestări servicii cu spitalul. În luna decembrie a anului trecut, soțul său, tot medic de profesie, a fost găsit fără suflare în apartamentul unde locuia. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite