Bărbat de 39 de ani, găsit mort în casă de fratele său. Polițiștii buzoieni au început o anchetă

0
Publicat:

Criminaliștii buzoieni au început o anchetă pentru a afla împrejurările în care a murit un bărbat de 39 de ani, din satul Trestia, comuna Cozieni. Decesul acestuia a survenit cu câteva zile înainte ca trupul neînsuflețit să fie descoperit.

Moartea lui Silviu este suspectă, spun polițiștii. SURSA Arhivă
Moartea lui Silviu este suspectă, spun polițiștii. SURSA Arhivă

Moartea lui Ene Anton Silviu, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a bulversat micuța comunitate din satul Trestia, comuna Cozieni. Consăteanul lor era totdeauna dispus să ajute, fiind printre cei mai tineri dintre localnici.

Silviu Ene locuia în gospodăria mamei lui, într-o aripă separată a casei. Nu era căsătorit iar venitul său lunar era format din ajutorul social de la Primărie și câștigurile obținute după muncile prestate sporadic prin gospodăriile vecinilor săi.

De câteva zile, spun vecinii familiei Ene, Silviu parcă se comporta ciudat, petrecând mai mult timp în casă, departe de vecini și prieteni. Pe data de 20 februarie 2023, mama sa l-a vizitat pentru a afla de ce nu iese în curte, așa cum o făcea de obicei, însă l-a văzut acoperit cu plapuma și nu a vrut să-l deranjeze.

Cadavrul bărbatului de 39 de ani a fost descoperit două zile mai târziu, de fratele său, care venise în vizită. Acesta locuiește în același sat, la câteva ulițe distanță de casa părintească, împreună cu familia lui.

Trupul lui Silviu era în pat, acoperit cu plapuma, așa cum îl văzuse și mama lui cu câteva zile înainte. Avea vânătăi pe față, însă cel mai probabil ca rezultat al modificărilor fizice ale corpului omenesc după deces. Cazul este catalogat ca moarte suspectă, astfel că polițiștii au deschis un dosar penal și au dispus efectuarea necropsiei.

Bărbatul de 39 de ani nu avea antecedente medicale, spun surse din rândul anchetatorilor, asta și pentru că nu fusese de peste un deceniu la controale medicale. Nu era cunoscut nici ca mare consumator de alcool, spun vecinii săi, iar atunci când bea se simțea rău și mergea la culcare.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite