Distracţie de „Ziua copilului”: edilul a transformat Primăria Botoşani în spaţiu de joacă pentru cei mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii au fost lăsaţi să se joace nestingheriţi în sediul Primăriei FOTO Cosmin Zamfirache
Copii au fost lăsaţi să se joace nestingheriţi în sediul Primăriei FOTO Cosmin Zamfirache

Primarul Botoşaniului a organizat o petrecere de ”Ziua Copilului” chiar în sediul Primăriei. Instituţia a fost ornată cu baloane şi populată cu personaje din desene animate. Cei mici au fost  ”cinstiţi” cu suc şi dulciuri.

Având în vedere zilele ploioase de la Botoşani, care nu i-au lăsat pe cei mici să se bucure în aer liber de 1 iunie, edilul municipiului moldva a venit cu ideea de a organiza o petrecere indoor, pentru toţi copii Botoşaniului. 

Locaţia a fost chiar sediul Primăriei din centrul oraşului. Interiorul clădirii a fost ornat cu baloane, iar pe copii i-au aştepat personajele din filmele de animaţie : Spiderman, Batman, Alba ca Zăpada sau Piraţii din Caraibe. 

Totodată edilul a oferit dulciuri şi suc. Cei mici au fost pictaţi şi au dansat, Primăria fiind invadată de muzică specială pentru copii. Totodată micuţii s-au putut plimba pe oriunde au vrut în interiorul clădirii, chiar şi în biroul edilului, acolo unde copii s-au pozat în ipostază de primar. 

Până seara au fost prezenţi, sute de copii. ” Le urez tuturor  ”La mulţi ani”, multă sănătate, să se bucure de această perioadă, poate cea mai frumoasă a vieţii şi să aibă parte numai de bucurii. Sper să avem mai multe acţiuni de acest gen, copiii şi părinţii să cunoscă mai bine administraţia, să ştie exact cum funcţionează. Au fost interesaţi mai mult de această interacţiune şi de a cunoaşte instituţia pe interior”, spune primarul Ovidiu Portariuc. 

Totodată edilul susţine că săptămâna viitoare le va mai pregăti o surpriză copiilor odată cu deschiderea celui mai modern parc de

joacă

image

din Botoşani.

citiţi şi:

FOTO „Paradisul pierdut al copilăriei”. Vernisajul unei expoziţii dedicate adulţilor fascinaţi de copilărie

Copilul de 50 de ani. Dumitru Cristian este posesorul celei mai mari colecţii de jucării din România, împărtăşite, de 1 iunie, copiilor din Iaşi

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite