Dreptul merge mănuşă cu modellingul pentru Paula Vecleniţ (PORTRET)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru tânăra de 20 de ani frumuseţea, voinţa de fier şi personalitatea puternică sunt trei atuuri de care profită în fiecare zi ca să îşi poată îndeplini toate visele.

Paula Vecleniţ este studentă în anul doi la Drept în Cluj-Napoca. Şi-a ales dreptul pentru că asta vroia de mică şi pentru că îi place să se implice în bunul mers al vieţii de zi cu zi. „ Ştiam că dacă vreau să devin avocată sau judecător trebuie să dau la drept...şi atât. Dar de când am venit la facultate, am înţeles ce înseamnă şi îmi place foarte mult", spune Paula. Tânăra ar vrea să facă parte din magistratură, dar nu exclude varianta să practice meseria de avocat peste hotare. „Dacă merg în Italia să fac masterul îmi imaginez că voi profesa acolo în calitate de avocată. Sunt ambiţioasă şi vreau să cred că aş câştiga toate cazurile", adaugă tânăra.  

Fotomodel din întâmplare

Fată ambiţioasă, Paula a reuşit până acum să facă tot ce şi-a propus. La fel s-a întâmplat şi cu visul de a deveni fotomodel. A pozat în vara acestui an pentru fotografi renumiţi din Italia, după ce şi-a vizitat sora care locuieşte acolo. „Cred că cineva de sus mi-a citit gândurile şi a văzut că îmi doream foarte mult o simplă şedinţă foto. Datorită surorii mele am cunoscut un fotograf care m-a vazut şi a zis ca m-ar vrea ca model pentru pozele lui", povesteşte tânăra. A acceptat cu entuziasm oferta care s-a dovedit ulterior a fi şi una din care Paula a câştigat un ban de buzunar. „Am câştigat şi  bani din asta, dar oricum nu asta e partea cea mai interesantă. E ideea că mi s-a îndeplinit unul dintre visele mele de a poza şi de a avea sute de poze", spune cu zâmbetul pe buze Paula.

 A apărut la o emisiune televizată în Italia

Tot în Italia, Paulei i s-a oferit şansa să joace un rol episodic în cadrul unei emisiuni culturale. A apărut alături de sora ei în show şi experienţa a făcut-o să capete şi mai multă încredere în ea. „M-am simţit foarte bine în faţa camerelor. Eu chiar aveam un gând ascuns, referitor la televiziune, întotdeauna mi-ar fi plăcut să fiu crainică sau prezentatoare la o emisiune", adaugă Paula.

Îi place: să discute cu oamenii, să pozeze, să înveţe şi să gătească

Nu îi place: Niciodată nu i-a plăcut matematica. Nu îi place să facă lucrurile doar pe jumătate şi să i se spună ce să facă cu viaţa ei.

Întrebări şi răspunsuri:

1.     Ai fost vreodată marginalizată?

Nu, pentru că de fiecare dată am ştiut să mă fac prezentă şi dacă nu am ştiut, am învăţat să îmi fac simţită prezenţa.

2.     Te simţi o fată norocoasă?

Da, chiar consider că cineva acolo sus se gândeşte la mine mai ales că am nişte părinţi extraordinari şi o soră nemaipomenită, care mă ajută şi mă sprijină în tot ceea ce fac.

Profil: Data naşterii: 18 august 1989

Studii: Studentă în anul 2, Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca.

Stare civilă: necăsătorită

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite