Cele mai ieftine vacanţe din ţară pentru pensionari la Sângeorz-Băi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa Naţională de Pensii a făcut publice ofertele pentru bilete de tratament la nivelul întregii ţări, iar Hotelul Hebe din Sângeorz Băi are cea mai bună ofertă de anul acesta.

Directorul general al hotelului, Eduard Mihailescu spune că preferă să aibă mai mulţi clienţi decât să ia bani mai mulţi pe bilete. Potrivit listei publicate de Casa de Pensii, preţul unui bilet la Hebe este de 301,68 de lei. „Avem unul dintre cele mai bune preţuri pentru anul acesta, iar cele mai căutate luni sunt iulie şi august. Repartiţia se face la nivelul întregii ţări, iar clienţii noştri vin de peste tot. Anul trecut nu am lucrat direct cu Casa de Pensii, iar acum încercăm să ne refacem clientela, de aceea am mers cu preţuri aşa de bune. Preferăm să avem un rulaj mai mare decât să luăm bani mai mulţi şi să nu vină aşa de multă lume", a explicat Mihailescu.

Directorul hotelului, Ileana Sas spune că pe lângă biletele de tratament, au oferte avantajoase şi pentru cei care doresc să meargă pe cont propriu. „Avem pachete avantajoase şi pentru cei care doresc să îşi cumpere un sejur. Pentru zece zile, cu trei mese, cazare şi tratament se plăteşte 710 lei, iar pentru un sejur de cinci zile, peţul este de 500 de lei", explică Ileana Sas, care spune că au deja destul de multe rezervări pentru această vară.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite