UPDATE Bărbat lovit de trenul Timişoara-Sighetu Marmaţiei. A murit pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost lovit de tren în dimineaţa zilei de 11 decembrie în zona localităţii Bistra. Impactul a fost atât de violent încât persoana a decedat pe loc.

UPDATE Biroul PoliţieI Transporturi Feroviare Baia Mare a fost sesizat în data de 11 decembrie la ora 10.26, că între staţiile CF Petrova şi Bistra locomotiva trenului Regio 4135, care circula pe relaţia Timişoara Nord – Sighetu Marmaţiei, a accidentat mortal un bărbat.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului nu au găsit asupra victimei acte de identitate sau înscrisuri care să ajute la identificarea acesteia.

Cadavrul a fost transportat la spital pentru a se efectua necropsia şi a se stabili cu exactitate cauza decesului. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat din Petrova. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul. 

Maramureşeanul a fost accidentat de trenul accelerat Timisoara – Sighetu Marmaţiei. Medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic, poliţiştii deschizând o anchetă. 

Citeste si: FOTO Tren turistic de epocă între Zlatna şi Alba Iulia cu trei vagoane şi o locomotivă veche de 100 de ani

Controlor de tren, ameninţat cu cuţitul la gât de un blatist

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite