Teribilism maxim. Un elev de liceu și-a arătat organele genitale în fața clasei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un elev de liceu de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Baia Mare a fost protagonisul unui act de teribilism bizar. Adolescentul s-a dezbrăcat și și-a arătat organele genitale în fața colegilor.

Elevul învață la Colegul Național „Gheorghe Șincai”  FOTO Facebook
Elevul învață la Colegul Național „Gheorghe Șincai” FOTO Facebook

Actul lui de teribilism a fost filmat de colegi, iar imaginile au ajuns și la Poliție, dar și la conducerea școlii și la Inspectoratul Școlar Județean, scrie vasiledale.ro. Pentru că imaginile conțin scene cu caracter pornografic cu minori, acestea nu pot fi publicate.

De asemenea, aceleași surse arată că și părinții băiatului au fost informați despre isprava elevului.

Pentru că au existat informații că băiatul ar fi fost sub influența unor substanțe interzise sau cele supranumite „legale”, părinții l-au supus unui test antidrog, care a ieșit negativ. 

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Maramureș a transmis un punct de vedere cu privire la acest incident.

Poliția s-a autosesizat

În urma apariției în mediul on line a unui articol de presă în care se face trimitere la comportamentul unui elev în timp ce se afla în incinta unei unități de învățământ, polițiștii Biroului Siguranța Școlară s-au sesizat din oficiu cu privire săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Totodată, în perioada imediat următoare, polițiștii Biroului Siguranța Școlară vor efectua activități informativ preventive în vederea conștientizării elevilor asupra efectelor care se pot produce ca urmare a consumului de substanțe interzise în incinta unității de învățământ și mai ales asupra modului în care pot fi deteriorate comportamentele și relaționarea cu cei din jur”, transmite IPJ Maramureș.

Pe de altă parte, oamenii legii susțin că, în astfel de situații, cadrele didactice ar trebui să anunțe imediat pe cei în măsură să intervină.

Ne vom adresa și cadrelor didactice care să știe că atunci când vor avea de-a face cu astfel de situații, trebuie să anunțe de îndată conducerea unității de învățământ și familia elevului. Vom reveni cu declarații video din partea mai multor instituți abilitate despre acest subiect care a șocat învățământul băimărean“, mai transmite IPJ Maramureș.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite