Un elev din Timișoara și-a împușcat colegul cu un pistol de airsoft. Anchetă deschisă la o lună distanță

0
Publicat:

Cearta dintre doi elevi din Timișoara s-a transformat într-o bătaie în clasă, iar unul dintre ei a scos un pistol de airsoft cu care și-a împușcat colegul. Incidentul a fost făcut public după o lună.

Pistol de airsoft FOTO arhivă Adevărul
Pistol de airsoft FOTO arhivă Adevărul

Incidentul s-a petrecut în urmă cu o lună la Liceul Sportiv Banatul din Timișoara. Imaginile filmate atunci au ajuns la polițiști abia marți, 8 noimebrie.

În fapt, la data de 14 octombrie 2022, la o unitate școlară din Timișoara, în timpul pauzei de la ora 11.00, a avut loc o altercație între doi elevi, în vârstă de 15 și 16 ani, iar la un moment dat tânărul de 16 ani a scos de la brâu o armă tip airsoft, pe care a îndreptat-o către colegul său și a tras cu o bilă asupra sa”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și l-au amendat cu 100 de lei pe băiatul care deținea pistolul de airsoft.

Elevul le-a spus anchetatorilor că a cumpărat arma de pe internet. Polițiștii i-au confiscat arma, o cutie cu bile și un tub cu gaz.

Polițiștii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Mai mult, i-au confiscat arma de jucărie, dar și o cutie cu bile și un tub cu gaz.

Bătaie și la Liceul Azur

Recent, o altă încăierare între elevii, la Liceul Azur din Timișoara, s-a finalizat cu dosar penal. Polițiștii fac verificări pentru că vineri, 4 noiembrie, doi elevi de 16 ani s-au luat la bătaie la finalul orei de sport și, deși nu au suferit răni, unul dintre ei a leșinat după ce a auzit că directorul a anunțat poliția.

După incident, la fața locului a fost chemată o ambulanță și cei doi adolescenți au fost duși la spital pentru investigații medicale.

Polițiștii de la Biroul Siguranță Școlară s-au deplasat și ei la fața locului și au deschis acum, conform procedurilor, un dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

„La data de 4 noiembrie 2022, în jurul orei 10.20, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați prin SNUAU 112, cu privire la faptul că 2 elevi în vârstă de 16 ani, din clasa a IX-a din cadrul unei unități de învățământ de pe Calea Martirilor, din Timișoara, s-au agresat fizic în curtea liceului după ora de sport. Ulterior, unuia dintre minori i s-a făcut rău. Cei doi minori au fost conduși la Spitalul de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu pentru investigatii medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite