O adolescentă de 13 ani din Baia Mare este căutată de poliție. A plecat de acasă și nu s-a mai întors

0
Publicat:

Poliția din Baia Mare a demarat o operațiune de căutare a unei fete de 13 ani, identificată ca fiind Coardoș Michele Daria Nicoleta. Minora a dispărut vineri și nu s-a întors acasă de atunci. Anunțul a fost făcut public duminică, de către Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș.

Coardoș Michele Daria Nicoleta a dispărut de acasă pe 1 martie
Coardoș Michele Daria Nicoleta a dispărut de acasă pe 1 martie

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, adolescenta a părăsit domiciliul în data de 1 martie, în jurul orei 17:00, și nu a fost văzută de atunci. Familia fetei a alertat poliția, iar oamenii legii fac apel la cetățeni pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea ei.

Coardoș Michele Daria Nicoleta este descrisă ca având o înălțime de 1,6 metri, aproximativ 60 de kilograme, ochi albaștri și păr șaten. La momentul dispariției, purta pantaloni negri, o geacă de culoare neagră și adidași negri.

Persoanele care dețin informații despre locația sau situația fetei sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112. Poliția îndeamnă publicul să ofere orice detaliu care ar putea contribui la găsirea adolescentei dispărute.

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite