Moartea misterioasă a unui român dispărut în Italia de aproape 3 săptămâni. Ipoteza anchetatorilor

0
Publicat:

Trupul neînsuflețit al muncitorului român Dorel Vaduva, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit în mașina sa, nu departe de locul în care a fost văzut ultima dată. Primarul din Loreto, Renato Mariotti, a confirmat tragedia. Mașina românului a fost găsită într-o râpă din apropierea râului Tavo.

Dispărut fără urmă, Dorel Văduvă a fost găsit mort în Italia FOTO Rete8
Dispărut fără urmă, Dorel Văduvă a fost găsit mort în Italia FOTO Rete8

Mașina în care se afla trupul neînsuflețit al românului a fost găsită de un bărbat care strângea lemne. După ce a dat alarma, pompierii și carabinierii Companiei Montesilvano au sosit la fața locului și au început imediat investigațiile, relatează Rete8.

Cadavrul a fost găsit la bordul autoturismului Audi, aceeași mașină cu care se presupune că bărbatul de 44 de ani ar fi plecat de acasă.

Potrivit unei prime reconstituiri, bărbatul a fost victima unui accident. Mașina a ieșit de pe șosea și a căzut într-o prăpastie, într-o zonă greu accesibilă. Căutările bărbatului, care au început imediat după ce familia sa a depus o plângere, au continuat timp de mai multe zile, dar nu au dat niciun rezultat.

I s-a pierdut urma pe 31 ianuarie

Lui Dorel Văduva i s-a pierdut urma miercuri, 31 ianuarie, dată la care mama sa l-a văzut. A încercat să-l sune în jurul orei 19.00 în acea seară, fără a primi niciun răspuns.

Din acel moment, telefonul mobil al lui Dorel a fost mereu închis, iar când nu s-a mai întors acasă, s-a dat alarma. Potrivit informațiilor furnizate de rude, bărbatul a plecat cu mașina sa Audi A3, cu numărul de înmatriculare EA388KR, pierzându-se orice legătură cu el. Încă nu se știe ce s-a întâmplat, fiind așteptate rezultatele necropsiei, însă se presupune că a avut loc un accident rutier. Deocamdată, nu se cunosc împrejurările în care a murit sau dacă mai era în viță în momentul în care mașina a căzut în râpă.

Familia nu și-a putut explica dispariția sa. Dorel era singur, însă de mama sa era foarte apropiat. El are, de asemenea, o fiică care nu locuiește cu el, ci cu fosta sa soție, de care era separat.

A fost căutat cu un elicopter

Deși în ziua dispariției au fost alertate autoritățile, bărbatul nu a fost găsit. Prefectura a organizat căutarea între operatorii de salvare și forțele de ordine. În aceeași zi, un elicopter al poliției a survolat timp de mai multe ore Loreto și comunele învecinate, de la Pianella la Penne, până la coasta din Città Sant'Angelo, Montesilvano și Pescara.

Conform sursei citate mai sus, românul lucra ca muncitor la o firmă din Loreto și locuia în Passo Cordone. Cu câteva zile înainte de dispariție, acesta îi mărturisise unui prieten din Pescara că vrea să se întoarcă în România și că se vor întâlni pentru a-și lua rămas bun. Vorbise despre faptul că vrea să meargă să lucreze cu un văr la o firmă de reciclare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite