UPDATE Trei băcăuani au murit în ultimile zile, în urma  incendiului din clubul Colectiv din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Maior (27 de ani) din Oneşti şi Andra Elena Toader (30 de ani) din Bacău s-au stins sâmbătă, în urma arsurilor grave căpătate în incendiul din clubul Colectiv din Bucureşti, pe 30 octombrie. Mihaela Vieru (33 de ani) din Oneşti a decedat în incendiu şi a fost înmormântată miercurea trecută. Astăzi a decedat şi Teodora Maftei(36 de ani), născută în Bacău, care lucra ca editor la Pro Tv.

UPDATE:Teodora Maftei(36 de ani), născută în Bacău, pasionată de fotografie, editor la Pro Tv, s-a stins în această dimineaţă la o clinică din Israel, unde a fost transportată săptămâna trecută.

Oneşteanul Ionuţ Maior (27 de ani), membru al trupei „Bruma“, s-a stins sâmbătă, după o săptămână în care medicii au încercat să-i salveze viaţa. El a suferit arsuri pe aproape 80% din suprafaţa corpului, substanţele toxice inhalate i-au distrus un rinichi şi un plămân iar pronosticul  medicilor a fost rezervat de la început. Ionuţ Maior este a doua persoană din Oneşti, care a murit în incendiul produs în clubul Colectiv din Capitală. Mihaela Vieru (33 de ani) a murit chiar în ziua incendiului şi a fost înmormântată miercuri într-o comună din judeţul Vrancea. 

În acest weekend s-a stins şi Andra Elena Toader, la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Ea lucra la un studio foto-video axat pe evenimente. 

Potrivit Agerpres, inginerul chimist Miluţă Flueraş, 25 de ani, olimpic naţional la Tehnologie chimică, absolvent eminent al Colegiului Tehnic din Oneşti, Ştefan Dan, operator imagine la un post TV şi Cătălin Mocanu, (22 de ani), barman şi showman sunt internaţi în spitalele din Bucureşti, în stare stabilă.  

Ionuţ Maior (foto 1)  şi Andra Elena Toader (foto 2) au decedat în urma arsurilor, la o săptămână de la producerea incendiului în clubul Colectiv:

image
image
BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite