Un șofer din Neamț și-a testat Lamborghini-ul pe „șoseaua morții”, cu 216 km/h. Câte luni a rămas pieton

0
Publicat:

Conducătorul auto a rămas luni bune fără permis și s-a ales și cu o amendă usturătoare pentru că a fost surprins de radar pe DN2-E85 când rula cu o viteză amețitoare.

Momentul când șoferul din Neamț este surprins cu o viteză mult peste cea legală FOTO IPJ Bacău
Momentul când șoferul din Neamț este surprins cu o viteză mult peste cea legală FOTO IPJ Bacău

Pe 26 iulie, în jurul orei 19,00, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat, pe DN2-E 85, în afara localității Sascut, un conducător auto din județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 216 km/h.

„Bărbatul a fost sancționat contravențional de polițiști cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău.

Bolidul de lux cu care nemțeanul a comis contravenția FOTO IPJ Bacău
Bolidul de lux cu care nemțeanul a comis contravenția FOTO IPJ Bacău

Polițiștii rutieri continuă să acționeze zilnic pe drumurile publice din județul Bacău pentru siguranța traficului rutier.

Mania vitezei

Un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a fost depistat pe 22 iulie de poliţişti conducând pe autostrada A7 cu viteza de 204 km/h, acestuia fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

„Un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat, pe DN 2-E 85, în afara localităţii Dumbrava, un conducător auto de 47 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe autostrada A7 cu viteza de 204 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional de poliţişti cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie”, a transmis Cătălina Păduraru.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite