Un bărbat cerea donații deghizat în măicuță. „Chiar şi Dumnezeu a spus: «Cere şi ţi se va da»”

0
Publicat:

Un bărbat deghizat în măicuță a fost depistat vineri, 3 martie,în zona Bisericii ,,Sfântul Nicolae din municipiul Bacău. O patrulă a Poliției Locale l-a interceptat în timp ce apela la mila publicului.

Bărbatul deghizat în măicuță FOTO Poliția Locală Bacău
Bărbatul deghizat în măicuță FOTO Poliția Locală Bacău

Polițiștii locali din Bacău au depistat un bărbat deghizat în măicuță care cerea bani de la trecători. Acesta a fost condus la sediul Poliției Locale, unde a fost legitimat și s-a constatat că se numește B.I., în vârstă de 30 de ani, și domiciliază în județul Bacău.

„Celebra «măicuță» a ajuns și la Bacău! Individul deghizat în măicuță a fost depistat în această dimineață în zona Bisericii «Sfântul Nicolae» din Municipiul Bacău. O patrulă de ordine publică a Poliției Locale l-a interceptat în timp ce apela la mila publicului. Acesta a fost condus la Sediul Poliției Locale, unde a fost legitimat, și s-a constatat că se numește B.I., în vârstă de 30 de ani, și domiciliază în județul Bacău”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Bacău.                                                               

Bărbatul a fost sancționat contraventional cu suma de 500 lei, conform prevederilor Legii 61/1991 republicată.

Prins și la Râmnicu-Sărat

Falsa măicuță a fost prinsă în acțiune și de poliţiştii locali din Râmnicu Sărat pe 26.11.2021. După ce au ridicat de pe stradă o măicuţă care cerea bani trecătorilor, la sediul poliţiei, oamenii legii au constatat că au de-a face, de fapt, cu un bărbat.

Acesta era îmbrăcat în straie de măicuţă şi cerea bani trecătorilor. Măicuţa cerşetoare fost condusă la sediul Poliţiei Locale unde a fost legitimată, prilej cu care oamenii legii au constatat, uimiţi, că au în faţa lor un bărbat.

Tânărul a fost nevoit să își dea jos straiele de măicuță FOTO Poliția Locală Bacău
Tânărul a fost nevoit să își dea jos straiele de măicuță FOTO Poliția Locală Bacău

Vorbim de același B.I., de 30 de ani, domiciliate în judeţul Bacău. Bărbatul deghizat în măicuţă a fost sanctionat contravenţional, apoi condus la Poliţia municipală pentru continuarea cercetărilor.

Falsa maicuţă spunea atunci că, deşi este bărbat, a reuşit, prin această metodă, să păcălească mulţi oameni. A apelat la această metodă pentru că munca este grea, iar banii se câştigă greu. Tânărul recunoaşte că nu a muncit nicio zi în viata lui. El spune că îi este, totuşi, ruşine de ceea ce face, dar numai atunci când este prins, deoarece îl văd cei pe care i-a înşelat.

B.I. a mărtturist că a mai înşelat oameni deghizat în femeie. S-a îmbrăcat într-o pijama de spital, pătată cu vopsea roşie, ca sângele, simulând lipsa unui braţ pierdut în urma amputării.

Bărbatul a recunoscut că nu a muncit o singură zi în viața lui FOTO Poliția Locală Râmnicu Sărat
Bărbatul a recunoscut că nu a muncit o singură zi în viața lui FOTO Poliția Locală Râmnicu Sărat

Politiştii locali din Râmnicu Sărat l-au prins pe tânăr exact când acesta se pregătea să părăsească municipiul. ”Chiar şi Dumnezeu a spus: cere şi ţi se va da”, le-a spus bărbatul din Bacău poliţiştilor. 

În ceea ce priveşte hainele monahale pe care le purta, bărbatul susţinea atunci că nu erau veşminte bisericeşti, ci haine simple, cumpărate de la second-hand. Cerşetorul a fost amendat şi predat Poliţiei municipale Râmnicu Sărat pentru continuarea cercetărilor.

BacăuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite