A fost prins ciobanul care a semănat teroare într-o comună din Bacău. Era înarmat cu două cuțite

0
Publicat:

Doi agenți de poliție l-au urmărit mai bine de 3 kilometri pe tânărul care amenințase o vânzătoare cu cuțitul și intrase apoi și în sediul primăriei, spre groaza localnicilor care nu înțelegeau ce se întâmplă.

Cei patru polițiști care l-au capturat pe ciobanul FOTO Sidepol Bacău
Cei patru polițiști care l-au capturat pe ciobanul FOTO Sidepol Bacău

Pe 16 ianuarie, agentul de poliție Radu Răducan și agentul de poliție Bogdan Căpățînă, ambii membri ai sindicatului Sidepol Bacău, precum și agentul șef adjunct de poliție Cojocaru Cristian și agentul de poliție Cazacu Liviu, din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Buhoci - I.P.J. Bacău au reușit prinderea autorului unei tentative de tâlhărie.

Oamenii legii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, în satul Horgești, un individ periculos înarmat cu două cuțite a spart geamurile unei societăți comerciale cu scopul săvârșirii unei fapte de tâlhărie, iar mai apoi a intrat în Primăria Horgești, unde a adresat amenințări la adresa personalului.

„Alertați de toate acestea, cei 4 tineri polițiști au plecat în urmărirea acestuia, iar, după aproximativ 3 kilometri de urmărire s-a reușit încercuirea acestuia, individul baricadându-se într-o anexă a unei ferme. Polițiștii dând dovadă de curaj, au reușit sa-l deposedeze de arme și să-l imobilizeze, intervenție în urma căreia nimeni nu a fost rănit”, au precizat reprezentanții sindicatului Sidepol Bacău.

„Avem dovada vie că în Poliția Română există polițiști dedicați și devotați, iar Ministerul Afacerilor Interne ar trebui să promoveze astfel de colegi pentru că ei nu fac altceva decât cinste acestei instituții. Acesta este încă un motiv să credem că la Poliția Județului Bacău există polițiști de ”calibru”, polițiști pentru care datoria față de țară și lege este primordială”, mai spun sindicaliștii.

Cei 4 polițiști care au intervenit au solicitat organizarea unor grupe mobile de intervenție de ordine publică, patrulele rurale putând fi sprijinite de către astfel de grupe cu un nivel superior de pregătire și dotare.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite